Sari la conținut

De ce nu mai primește Becali colindători: „Ce colinde? La noi, colindele…”

atacă genetic

Din cuprinsul articolului

De ce nu mai primește Becali colindători: „Ce colinde? La noi, majoritatea colindelor sunt băbești, drăcești…”. Iată care sunt explicațiile latifundiarului.

În ultimii ani, Gigi Becali s-a apropiat din ce în ce mai mult de credinţă, motiv din care a şi rărit apariţiile publice, mergând mult mai rar chiar şi la meciurile FCSB.

De altfel, adâncirea în cele duhovniceşti l-a făcut să fie mai atent inclusiv cu colindătorii pe care îi răsplăteşte cu sume importante de bani.

„Ce colinde?”

„Toate sunt numai minciuni și fapte băbești (n.r. – referitor la deschiderea cerurilor). Eu, de exemplu, nu mai suport nici măcar colindele, nu mai vreau muzică îngerească. Nu suport colindele, nu mai primesc nimic!

Ce colinde? La noi, majoritatea colindelor sunt d-alea băbești, unele chiar drăcești, de la idoli și păgâni. Alea cu capra, cu ursul sunt păgânești.

Iar asta, cu dorința… Păi ce dorințe să pui? Desfătează-te în Domnul și fă dreptatea Lui, va împlini cererea dumitale. Nu una, ci un miliard de cereri ale inimii tale. Ce mai vrei? Pentru ce să pui una, când El împlinește tot?

Și de ce să ceri tu ceva?, că nici nu știi ce să ceri! Poate nici nu e bine ce ceri, de unde știi? Păi vezi? E vorba de cererea inimii tale, pe care o știe El și o împlinește mai bine de o sută de ori decât vrei tu!”, a spus Gigi Becali într-un interviu la Antena 3 CNN.

De asemenea, Becali a povestit și despre copilăria sa.

„Eu eram cam răsfățat pentru că eu eram singurul băiat la părinți, tata era cel mai avut din toată comunitatea, era numărul unu. Dar totuși munceam de mic copil”, a mai povestit latifundiarul din Pipera.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel