Sari la conținut

Gest șocant al unui bărbat care a intrat cu mașina într-un spital. „Cer ajutor de doi ani și jumătate. Simt că mor”

Un incident cu adevărat șocant a avut loc la Spitalul de Cascais, lângă Lisabona, Portugalia, după ce un bărbat care a intrat cu mașina într-un spital.

Hugo Lopes, sătul să aștepte de mai bine de doi ani un tratament, a intrat cu mașina într-un spital, Acesta a spus ulterior că nu are deloc încredere în cadrele medicale, scrie Mirror.

Gest șocant al unui bărbat care a intrat cu mașina într-un spital

Înainte de gestul șocant, bărbatul a lipit două pagini de documente despre starea sa de sănătate pe geamul șoferului, înainte de a-și sparge Mercedesul prin intrarea în spitalul de Cascais, lângă Lisabona, Portugalia.

Homem atira carro contra urgências do Hospital de Cascais após fazer aviso nas redes sociais - Portugal - Correio da Manhã

Angajații spitalului s-au speriat îngrozitor de zgomotul puternic produs de mașina care s-a izbit de clădire. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Aș dori să știu de ce mă discriminează sistematic la acest spital. De doi ani și jumătate cer ajutor. Este un efort titanic, agravat acum patru luni de o hernie.

Am mers din consultație în consultație, de la medicul de familie la Spitalul Cascais, inclusiv o consultație amânată din cauza unei erori de calculator”, a spus bărbatul.

Man throws car at Cascais Hospital emergency room after warning on social media – Portugal

„Încrederea mea în cadrele medicale e ZERO”

Pacientul a fost supus intervenții chirurgucale la o clinică private, în noiembrie 2020.

„Am fost internat la ora 8 dimineața și temperatura mea era de doar 34,5. Mi-au prescris clorură de sodiu, am intrat în panică și am plecat imediat.

Încrederea mea în cadrele medicale este la zero. Am avut opt ​​examinări și mi-au spus că nu am probleme fizice.

Dar simt că mor. Nici pe mine nu mă interesează să trăiesc cu această suferință”, a mai transmis acesta.

Hugo Lopes a fost arestat ulterior, iar cercetările în acest caz continuă.

Bărbatul așteaptă încă un tratament.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel