Sari la conținut

Gheorghe Dincă: Nu am omorât pe nimeni. Am fost bătut şi obligat să spun că le-am omorât

Gheroghe Dincă, supranumit monstrul din Caracal, a oferit dezvăluiri terifiante astăzi, în sala de judecată.

Potrivit România TV, bărbatul ar fi declarat că „nu am omorât pe nimeni. Poliţiştii m-au bătut şi m-au obligat să spun că am omorât fetele”. Când au auzit declaraţiile lui Dincă, rudele fetelor dispărute au făcut scandal la tribunal.

Cum a răpit-o pe Luiza Melencu

Cu câteva săptămâni în urmă, Gheorghe Dincă a mărturisit că a răpit-o pe Luiza Melencu, ba chiar a povestit cum a decurs totul.

Mai jos relatăm discuţia de atunci cu judecătorul:

Judecător: Dacă dumneavoastră aţi văzut că este tânără, v-a spus că este elevă, nu aţi găsit că este o diferenţă cam mare de vârstă între anii ei şi ai dumneavoastră ca să iniţiaţi o discuţie cu ce făcea ea, unde se ducea?

Gheorghe Dincă: Păi doamna preşedintă, nu am analizat. Păi, o persoană serioasă nu iese la stradă să facă cu mâna şi să facă prostituţie.

Judecător: Dar dumneavoastră vi s-a părut că sunteţi serios?

Gheorghe Dincă: Da, sunt foarte serios. Pentru că am copii. Am scos două bancnote de 10 lei şi i-am întins cu mâna dreaptă pe banchetă.

Judecător: Cu ce scop i-aţi dat banii?

Gheorghe Dincă: Intenţia a fost să îşi ia ceva că mi-am dat seama că are probleme financiare. Am dat să cobor din maşină şi ea a luat banii şi i-a băgat în geacă, în buzunar. Când am coborât din maşină i-am luat telefonul de pe bancheta din spate.

Judecător: De ce?

Am crezut că poate să facă o înscenare

Gheorghe Dincă: Am crezut că poate să facă o înscenare şi să zică că a fost luată cu forţa. M-am suit la volan şi m-am dus să întorc maşina. Am mai mers, nu ştiu, până la urmă am vrut să întorc, am întors.

Judecător: Păi de ce aţi întors?

Gheorghe Dincă: Păi a fost de acord să meargă cu mine pentru sex oral.

Judecător: Păi nu, mi-aţi spus că e de acord să facă sex oral, nu mi-aţi spus că ea a fost de acord să meargă la locuinţa dumneavoastră. Nu mă minţiţi.

Gheorghe Dincă: Nu vă mint, dar sunt atâtea şi e atâta timp. I-am spus că îi dau drumul dacă mergem să facem sex normal. Pe drum, venind spre casă, spre mine, am lăsat geamul şi am aruncat telefonul. Am zis că îl iau la întoarcere. Ea a observa că am aruncat telefonul şi a început să mă lovească cu palmele în umeri. A insistat cu palmele şi m-a lovit peste ochi, nu mai ştiu ce a făcut. Am oprit pe partea dreaptă, am trecut în spate, am scos cureaua şi am legat-o de mâini”, se arată în înregistrarea din instanţă cu mărturia lui Gheorghe Dincă, conform Antena3.ro.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: