marți, octombrie 26, 2021

Numărul din luna mai al revistei Doctorul zilei, care este disponibil pe piață de mâine, 20 mai, abordează ca subiect principal problema infertilității în România. Aflați de la experți români și străini

cât costă procedurile, unde se pot face, de ce depinde succesul lor, care sunt ultimele tehnici care vă cresc șansele de a avea propriii moștenitori.

– Viitorul sună bine și pentru cei care nu aud. Cum decontează asigurările protezele și ce soluții sunt cele mai sigure, explică medicii ORL consultați de Doctorul zilei.

-Aparatul-minune care elimină durerile de spatea ajuns în România. Aflați de la neurologi de top ai României în ce boli se recomandă, cum acționează, dar și cât costă o ședință.

– Care sunt secretele unei vieți sănătoas, aflați de la o bucureșteancă: Sport de

cinci ori pe săptămână, fără mezeluri sau margarină. Care este singurul tip de carne pe care îl consumă

 – De ce depinde dimensiunea sânilor și a penisului. Când funcționează terapia cu hormoni, explică medicul endocrinolog Monica Chiriță, de la Clinica ExMedica din București.

– Nu în ulimul rând, părinții sunt invitați să afle cele trei reguli esențiale de care copiii au nevoie ca să crească echilibrați.

 

 

Ultimele stiri