vineri, iulie 1, 2022

Zilele acestea a apărut în presă o declarație a purtătorului de cuvât a Biserii Ortodoxe prin care s-a anunțat că ÎPS Patriarhul Daniel s-a vaccinat, nemenținându-se când și cu ce vaccin. Această declarație a stârnit un val de reacții, inclusiv din partea lui Becali, un susținător al credinței și valorilor credincioase. Dar pe lângă poziția sa vis-a-vis de credință, este cunoscută și poziția împotriva vaccinului, motiv pentru care Becali a catalogat gestul Patriarhului ca „un act de lepădare de credinţă”.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă bem „poţiunea” ZEI...

ÎPS Daniel s-a vaccinat împotriva covid-19

În cursul zilei de ieri, ÎPS Patriarh Daniel, aflat în Plenul Parlamentului a declarat că s-a vaccinat împotriva covid-19, nedezvăluind însă data și cu ce ser a ales să se imunizeze.

Informația privind vaccinarea patriarhului a fost lansată în presă în urmă cu 24 de ore de către purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, care anunța că:

„Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”, a spus Vasile Bănescu.

Anti-vaccinist convins, Gigi Becali îl atacă dur pe Patriarh

Imediat după anunțul lansat de Patriarh privind imunizarea sa, Gigi Becali, cunoscut pentru poziția vehementă anti-vaccinistă, a acordat un interviu redacției Impact, prin care și-a manifestat surprinderea, subliniind că nu crede în declarația publică a patrirhului:

Te-ar mai interesa: Cum a descoperit Monica Pop că are cancer: Credeam...

“Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă! De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat! De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-am spus asta ca să cap de voi şi de povestea asta!”, a declarat Gigi Becali pentru impact.ro.

Te-ar mai interesa: Dezvăluiri despre Putin. Tatiana Fokina: De câte o...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private