miercuri, august 4, 2021

Gigi Becali a trecut prin momente dificile după ce mama sa în vârstă de 90 de ani s-a infectat cu noul coronavirus.

Doar Gigi Becali a fost ferit de COVID-19, în timp ce toți în jurul său s-au îmbolnăvit.

Inclusiv celebrii săi veri, Giovani și Victor Becali.

„De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (coronavirus – n.r.). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu”, a spus omul de afaceri Gigi Becali.

Mai mult, o mare parte din locuitorii comunei în care familia Becali își are reședința a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, pe care Gigi îl cataloghează drept un ”fleac”. Iar latifundiarul susține că a reușit să îi vindece pe toți, inclusiv pe mama sa aflată la o vârstă înaintată. El vrea acum să aducă

medicamente din India şi Rusia, ca să nu mai moară oameni.

Ce a spus Gigi Becali: „Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna aproape (în care locuieşte – n.r.) bolnavă. Le-am dat medicamente, că am avut ce să dau”.

„Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am videcat. Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei, de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni.

Şi, atunci, eu ce vreau să fac? Să

aduc medicamente din India sau din Rusia, să le pun în farmaciile din România fără niciun adaos comercial, ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară”, a spus omul de afaceri Gigi Becali la Antena 3.

Ultimele stiri

Parteneri