Sari la conținut

Gigi Becali are spital privat! Prioritari sunt bolnavii de cancer: ”Le plătesc eu tratamentele, la spitalul meu!”

Gigi Becali este renumit în țara noastră pentru faptele sale caritabile incredibile. Dar cancan.ro a mai făcut o dezvăluire.

Se pare că omul de afaceri cu o puternică și nestăvilită credință în Dumnezeu, a ales o formulă în care să își concentreze faptele caritabile.

Finanțatorul echipei FCSB a dezvăluit ce se întâmplă la Unitatea de tratament pe care a înființat-o. ”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali.

Este vorba despre o clinică în care sunt tratați bolnavii de cancer! Proiectul a fost demarat în urmă cu doi ani, la Arcom, lângă locul în care Steaua își avea birourile. Și nu e totul! Om cu suflet mare, Becali avea să anunțe: ”Totul este gratis!”.

Detaliile au fost dezvăluite pe cancan.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel