joi, mai 19, 2022

Gina Pistol a slăbit fără să facă sport. Ea a dezvăluit că într-o lună și jumătate a ajuns de la 80 la 65 de kilograme, așadar a slăbit 15 kilograme.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.”, a spus Gina Pistol pe Instagram, conform libertatea.ro. 

Te-ar mai interesa: Noi cazuri de variola maimuței. Ce trebuie să faci...

Meniul zilnic al Ginei Pistol

Așadar, prezentatoarea de la Antena 1 nu a mai făcut sport, dar a avut mare grijă la alimentație. Tot în mediul online ea a dezvăluit o parte din mediul ei.

„Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.”, a mai menționat vedeta. Gina Pistol a născut în martie 2021 o fetiță, Josephine, fiica ei și a lui Smiley, a împlinit deja 1 an.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private