Sari la conținut

Gina Pistol a slăbit 15 kilograme, fără să facă sport deloc, cu acest meniu. ”Nu am timp și nici voie să fac mișcare”

Gina Pistol a slăbit fără să facă sport. Ea a dezvăluit că într-o lună și jumătate a ajuns de la 80 la 65 de kilograme, așadar a slăbit 15 kilograme.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.”, a spus Gina Pistol pe Instagram, conform libertatea.ro. 

Meniul zilnic al Ginei Pistol

Așadar, prezentatoarea de la Antena 1 nu a mai făcut sport, dar a avut mare grijă la alimentație. Tot în mediul online ea a dezvăluit o parte din mediul ei.

„Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.”, a mai menționat vedeta. Gina Pistol a născut în martie 2021 o fetiță, Josephine, fiica ei și a lui Smiley, a împlinit deja 1 an.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.