Sari la conținut

Miracolul din viața Ginei Pistol atunci când își pierduse orice speranță: „Am purtat tot timpul cu mine Brâul Maicii Domnului, adus de pe Muntele Athos”

Gina Pistol a reușit să devină mamică pentru prima dată la vârsta de 41 de ani. Drumul până când și-a văzut copilul alături de ea a fost oarecum dificil. Doctorii i-au explicat că avea șanse mici să rămână însărcinată.

Gina Pistol a devenit mama lui Josephine, o fetiță scumpă, rezultatul relației de iubire dintre ea și Smiley. După opt ani petrecuți împreună, cei doi s-au gândit că marea lor iubire va fi deplină în momentul în care vor deveni părinți. Însă bebelușul a întârziat să apară. Astfel, Gina a trecut prin tot felul de tratamente privind fertilitatea, fără succes însă. Doctorii nu aveau vești bune pentru ea, însă vedeta și-a păstrat credința în Dumnezeu.

Gina spune că a rămas însărcinată cu ajutor divin

De aceea, soțul ei, Smiley, i-a luat de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului, pe care l-a purtat mereu cu credință și speranță.

„Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus într-un portofel și era cu mine tot timpul. În urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă, am șanse 0,1 să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic. Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată. Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă. Ce am simțit eu în momentul ăla, nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să îți explic ce am simțit”, a povestit Gina Pistol, potrivit adevarul.ro.

Ce spune Smiley despre puterea rugăciunii

Smiley a ținut apoi să sublinieze insistent asupra puterii rugăciunii și a credinței în vederea obținerii a ceea ce ne dorim.

„Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot”, a precizat Smiley în cadrul unui podcast.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel