Sari la conținut

Gina Pistol a spus adevărul. Ce se află în spatele stării de epuizare permanente: „Sufăr de sindromul…”

Gina Pistol, despre boala de care a suferit
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Vedeta TV care a suferit de depresie

Gina Pistol a spus adevărul. Ce se află în spatele stării de epuizare permanente: „Sufăr de sindromul…”

La 41 de ani, Gina Pistol se poate declara una dintre cele mai fericite femei din România. A devenit mamă de curând, fetița ei și a lui Smiley, Josephine Ana, împlininând recent un anișor.

Este iubita lui Smiley de câțiva ani, deși mult timp cele două vedete și-au ținut relația departe de ochii curioșilor.

Gina Pistol este de ceva timp în lumea showbiz-ului, dar de câțiva ani, de când prezintă emisiunile de la Antena 1, „Asia Express” și „Chefi la Cuțite”, a devenit extrem de îndrăgită și de apreciată de publicul din România.

Gina Pistol a spus adevărul. Ce se află în spatele stării de epuizare permanente: „Sufăr de sindromul…”

Cu toate acestea, Gina Pistol nu se poate bucura în întregime de ceea ce este frumos în viața sa. Treburile casnice, filmările la emisiune, dar și creșterea lui Josephine îi ocupă practic orice moment.

Fără a se sfii, Gina Pistol a declarat că aceste lucruri sunt implementate în mintea ei încă de când era o copilă din cauza certurilor pe care le auzea de la bunicul ei dacă stătea degeaba și nu făcea treaba, astfel că acum, când stă, se simte vinovată.

Mai mult decât atât, după ce povestit pe larg „traumele” din copilărie, în mod ironic a zis că o prietenă de a ei îi spune mereu că suferă de sindromul „sclavaizaura”.

„Am o problemă. Eu nu pot să stau. Sunt disperată să le fac pe toate. Mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. (…) Simt că mai am multe de făcut și am luat o pauză să mă plâng pe Instagram. Mai este careva care suferă de sindromul Sclavaizaura? Sincer, este epuizant să îți dai mereu de lucru. Eu mă simt mereu vinovată dacă stau. Asta pentru că bunciul meu nu suporta ca nepoții lui să stea și eu ca nu mă certe, îmi căutam mereu de lucru. (…) Și, uite-mă acum, 40 de ani mai târziu, fac același lucru. „, le-a povestit Gina Pistol fanilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel