Sari la conținut

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit numele fetiței lor. Smiley: „Fetița noastră e minunată! Seamănă cu Gina”

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit numele fetiței lor. Smiley: „Fetița noastră e minunată! Seamănă cu Gina”.

Gina Pistol a publicat pe contul său de Facebook o imagine cu bumele fetiței sale. Gina și Smiley au hotărât că pe micuța lor o va chema Josephine Ana Maria. Josephine se traduce din limba ebraică astfel „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti”, deși originea denumirii provine din cultura evreiască.

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit numele fetiței lor. Ce înseamnă, de fapt, Josephine?

Josephine este forma feminină a numelui Joseph, provenit din franceză de la Iosif, acesta fiind cel cu origini ebraice. De asemenea, Josephine mai reprezintă sensibilitate, intuiție bine dezvoltată și o fire sociabilă, dar și timiditate și indecizie.

„Le mulțumim tuturor oamenilor noștri care ne-au trimis un gând bun prin inimile lor, prin comentarii, celor care ne-au susținut sau încurajat. Suntem bine, sănătoși, acasă, iar asta e minunat”, le-au transmis Gina Pistol admiratorilor săi din mediul online.

Reamintim că, în momentul în care cei doi au anunțat public că așteaptă un copil, Gina a mărturisit, în glumă, că pe fiica lor ar putea să o cheme Regina. Numele său întreg ar fi fost astfel ”Regina Maria”, din moment ce numele de familie a lui Smiley este Maria.

„Regina e un nume frumos, nu? Îl are și pe Gina în el”, spunea la acea vreme Gina, spre disperarea lui Smiley.

Smiley: „Fetița noastră e minunată! Seamănă cu Gina”

Smiley a ținut să le mulțumească miilor de oameni care i-au felicitat pe toate rețelele de socializare. Cântărețul a mărturisit că el și Gina Pistol trăiesc o bucurie de nedescris, greu de exprimat în cuvinte.

„Suntem extrem de bucuroși. E o fericire pe care n-am trăit-o niciodată în viața noastră. Suntem foarte activi și lucrăm foarte bine în echipă. Ne trezim împreună, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Totul decurge conform planului, pe care nu l-am făcut, oricum.

Fetița noastră este perfectă, e minunată. E o minune pentru noi! Ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem cu ea. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă.

Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a mărturisit emoționat Smiley.

Vedeta ProTV a mai dezvăluit, de a asemenea, că fetița lor seamănă cu mămică ei. Și că este foarte cuminte.

„Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina”, a mai spus Smiley.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel