Sari la conținut

Gina Pistol acuză dureri mari și cere ajutorul fanilor: „Ce să fac, ce să iau?”

Gina Pistol acuză dureri mari și cere ajutorul fanilor: „Ce să fac, ce să iau?”

Cel mai mare vis al Ginei Pistol s-a împlinit pe 9 martie 2021, când a adus-o pe lume pe Josephine, fiica sa și a lui Smiley. De atunci, aparițiile sale publice au fost destul de rare. Deși cârcotașii s-au grăbit să trâmbițeze ideea că Gina a fost înlocuită la emisiunea „Chefi la cuțite”, adevărul este cu totul altul.

Vedeta TV a anunțat că este nerăbdătoare să se întoarcă pe micile ecrane și că înlocuirea sa cu Irina Fodor a fost doar pentru noua emisiune Chefi fără limite, filmată în Grecia, deoarece ea nu a putut ajunge la filmări. Blondina a anunțat că filmările la Chefi la cuțite vor începe în curând.

„În primul rând nu-i vorba despre Chefi la cuțite. Acum va începe Chefi fără limite pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

 

Vedeta TV vrea să revină la forma fizică de dinainte de naștere

Vedeta a dezvăluit că înainte sarcină avea 53 de kilograme, iar în ultima lună cântărea 80 de kilograme. Deși în prezent cântărește 65 de kilograme, Gina e dornică să revină la forma fizică ce a consacrat-o.

„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg).

Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă.

Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, mărturisea în urmă cu câteva zile Gina Pistol pe Instagram.

Acum, vedeta a revenit cu detalii despre procesul de slăbire și spune că eforturile ei au început să dea roade. Ea a reușit să scape de 2 kilograme din prima săptămână.

“De o săptămână mă dor foarte tare”. Gina Pistol cere ajutorul fanilor de pe rețelele de socializare. Ce a pățit prezentatoarea TV / FOTO

Gina Pistol acuză dureri mari și cere ajutorul: „Ce să fac, ce să iau?”

În ultima postare pe pagina de Instagram, însă, Gina Pistol a făcut un apel către toți urmăritorii săi, cerând ajutorul. Vedeta nu reușește să se țină de programul de antrenamente deoarece are dureri mari de genunchi și glezne.

„De o săptămână mă dor foarte tare genunchii… de vreo două zile și gleznele. Ce să fac, ce să iau?”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.