vineri, iunie 9, 2023

Greșelile făcute în viețile anterioare. Mihai Voropchievici, numerolog, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre cifrele care îți dezvăluie ce greșeli ai făcut în viețile anterioare.

”Fiecare cifră îți dă niște încărcături karmice.

Cifra 25, 2 este asocierea între tine și minunile care se fac, 5 este lumea și simbolistica omului. Dacă le adunăm, 2 cu 5 fac 7, iar 7 este considerat numărul de destin al lui Iisus.

Sunt o mulțime de cifre luate ca numere karmice.

Cum se află numărul karmic? Din ziua voastră de naștere, scadeți 1, iar ca să aveți bani, puneți plus 1”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.


5 semne clare că ai datorii karmice. De ce plătim pentru greșelile neștiute

”Noi nu ne rezolvăm lecțiile karmice. Cu cât nu le vom rezolva, ele se vor repeta. Aceasta este o datorie karmică.

1. Avem comportamente și tipare inexplicabile

2. Situațiile care reapar

3. Datorii karmice care apar sub diferite persoane

4. Conștientizarea unei teme sau mai multor teme

5. Numără și indică că avem datorii karmice, perspectivă numerologică”, a precizat Lidia Fecioru.

Patru numere cu o încărcătură karmică extraordinar de mare
”Datorii karmice în harta numerologică personală au în general acele numere care apar sub varianta lui 13, 14, 16 și 19.

Numărul 13

Dacă aveți un număr 13 în diagrama voastră numerologică, înseamnă că ai avut parte de lene, egoism într-o viață anterioară. Acum te confrunți cu învinovățirea celorlalți. Karma ta este de responsabilizare.

Numărul 14

Acesta are o datorie karmică ce se referă la abuzul de libertate. Ori ești prea indulgent și nu ai luat atitudine, dar la fel de bine poți fi dominator. Este posibil să te confrunți în această viață cu lipsa de autocontrol, exces de indulgență și probleme de angajament. Trebuie să-ți dezvolți autodisciplina și vulnerabilitatea.

Numărul 16

Numărul 16 este cel mai dificil de depășit și semnifică un ego foarte puternic într-o viață anterioară, dar și probleme de relaționare cu cei din jur. Era o tendință de egoism suprem. Karma ta este să fii mai atent la ceilalți.

Numărul 19

Karma pe care a avut-o într-o viață anterioară a fost un egoism feroce, dar și o forță de manipulator. El se iubește numai pe el. Karma ta în această viață este să faci din grija pentru ceilalți o prioritate”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private