joi, mai 26, 2022

Horoscop 11-17 aprilie.  Zile complicate pentru mai multe zodii! Astrolog: Pe 16 aprilie, avem Lună Plină în Balanță. Fiecare culege ce a semănat.

În perioada 11-17 aprilie, astrele aduc o serie de influențe sruprinzătoare. Mai multe zodii se vor confrunta cu perioade dificile, în care cuvântul cheie este ACCEPTAREA.

Astrologul Daniela Simulescu avertizează că cel mai important evneiment astrologic al săptămânii va fi Conjuncția istorică Jupiter-Neptun din Pești. La scurt timp va fi intrarea lui Marte în Pești de pe 15 aprilie.

Te-ar mai interesa: Și remediile naturiste pot interacționa în mod neg...

Cum se manifestă Luna plină în zodia Balanței?

În același timp, pe 16 aprilie, avem Luna Plină în Balanță. Și nu va fi una echilibrată, așa cum îi place acestui semn, ci mai degrabă una tensionată. Din cauza careului pe care îl va face cu Pluto. Trebuie să fii conștient de acest lucru și să nu lași aceste aspecte să treacă pe lângă tine.

Ai putea să apelezi la orice formă de vindecare pentru minte, trup și suflet.

Cum vor fi afectate zodiile. Fenomenul de Lună Plină se va forma în zodia Balanță pe data de 16 aprilie 2022. Astfel, energia Lunii va da putere mai multor semne zodiacale pentru a finaliza anumite proiecte pe care le-au lăsat neterminate ori pentru a începe unele noi.

Te-ar mai interesa: Specialist în sănătate publică despre variola maim...

Aici poate fi vorba și despre relațiile cu anumite persoane din trecut, aceste relații se pot relua sau se pot încheia definitiv.

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrolog: Pe 16 aprilie, avem Lună Plină în Balanță. Fiecare culege ce a semănat

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, Luna Plină este un moment al „culesului“, astfel în această perioadă culegem ce am semănat în bine sau în rău de luna nouă, iar trecutul este analizat, răsplătit sau îndepărtat. Lunile pline sunt cunoscute și pentru faptul că reaprind sentimente și emoții intense.

Te-ar mai interesa: Cum a reușit o familie să încaseze sume fabuloase ...

Luna Plină în Balanță ne cere în egală măsura să căutăm  armonia în noi înșine dar și în cei din jurul nostru. Însă, ne avertizează că Dumnezeu va aduce la judecată fiecare faptă, inclusiv orice lucru care până acum a fost ținut ascuns.

Astfel, cu cât tindem mai mult să luptăm, să rezolvăm lucrurile prin agresivitate cu atât lucrurile se încurcă și mai mult.

Horoscop 11-17 aprilie.  Zile complicate pentru mai multe zodii!

„Câteodată, ne vom da seama că avem probleme din cauza relațiilor în care suntem. Poate unele chiar toxice. Trebuie să ne punem întrebarea ce ne-a făcut să rămânem în ele, ce tipare am moștenit de nu reușim să ne desprindem de ce nu face rău”, atenționează astrologul Daniela Simulescu, potrivit DC News.

Te-ar mai interesa: Cum gestionezi un atac de panică? Măsuri de prim-a...

Ca recomandare generală: în zilele următoare, nimeni nu este de vină pentru problemele noastre. Deși am fi tentați să ne victimizăm sau să globalizăm. Acceptarea este un proces greoi și dureros.

Cei cu astrograme pline cu semne de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor reuși să beneficize de aspectele săptămânii.

De asemenea, cei care se știu cu energia pământului (Taur, Fecioară, Capricorn) vor putea să folosească zilele următoare în avantajul lor.

Te-ar mai interesa: Guvernul a aprobat legea care va permite personalu...

Cei cu semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător) și semne de aer(Gemeni, Balanță, Vărsător) vor avea mult de muncă și destule ajustări de făcut.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private