Sari la conținut

Horoscop 19- 25 nov. Alina Bădic: E vremea marilor adevăruri. Tu ce alegi, război sau pace?

Alina Badic
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Predictii astrale saptamanale

Horoscop 19- 25 noiembrie. Urmează o perioadă în care astrele aduc o anume descărcare a agresivității, avertizează astrologul Alina Bădic.

Această agresiune poate fi, însă, și un ajutor predestinat. Ține doar de noi cum o manageriem, într-un mod spiritual sau printr-o enervare.

„Aspecte foarte interesante săptămâna aceasta. Astăzi o conjuncție de mare forță, Soare – Marte, ea poate fi în semnul Scorpionului și o agresiune, dar poate fi și un ajutor predestinat, iar prin opoziția cu Uranus atrage atenția asupra unui soi de agresiune, o agresiune care acum depinde cum o luăm – putem să fim spirituali și să îi înțelegem sensul sau putem să ne consumăm și să ne enervăm, desigur”, a explicat Alina Bădic, la B1 TV.

Horoscop 19- 25 noiembrie. Berbec- Agresivitate puternică

Zilele au un marcaj foarte puternic și există o influență deosebită a planetelor. Astrele aduc un soi de descărcare pe zona agresivității, dar este important să înțelegeți că nu ne referim neapărat la o agresivitate propriu-zisă – poate fi un segment de viață în care aveți cu regularitate tot felul de agresiuni, tot felul de conflicte, tot felul de revolte, impulsivitate.

Taur- E vremea marilor adevăruri

Vă bucurați de prezența unor planete absolut deosebite din punct de vedere spiritual în semnul vostru, Jupiter și Uranus. În această perioadă de mare strictețe din perspectiva justiției divine, nu trebuie să uitați să dăruiți din ceea ce vi se oferă, pentru că vi se oferă într-adevăr! Perioada este atât de generoasă cu noi încât ne arată și dușmanii, și prietenii, ne arată cam tot ceea ce trebuie să știm – un aspect valabil pentru toate zodiile.

Gemeni- Identificarea agresorului

Pentru voi, cel mai relevant aspect al perioadei este acest careu în T Marte – Saturn – Uranus. Acesta vine cu o descărcare karmică destul de interesantă, în sensul că, pe undeva, trebuie să vă dați seama ce anume vă agresează cel mai mult, care este aspectul care poate să producă cele mai multe daune în această perioadă și cam ce ar vrea universul de la voi. Este foarte important să înțelegem de unde vine cea mai mare provocare.

Horoscop 19- 25 noiembrie. Rac- Mesaje contradictorii

Trebuie să vă cercetați foarte bine tema natală și să observați cum sunt aspectate luminariile, Soarele și Luna. Zilele de eclipse sau zilele de Lună Nouă, de Lună plină sunt foarte importante în mod special pentru voi, deoarece atunci au loc tot felul de descărcări și primiți tot felul de mesaje – puteți vedea ce persoane vă agresează, ce persoane vă sunt cu adevărat apropiate. Este totuși un moment de armonie și, ca atare, puteți analiza acum pentru a vedea ce activități, acțiuni și persoane vă sunt foarte dragi, foarte apropiate. Este un moment karmic important de identificare a zonelor care vă încarcă energetic.

Leu- Adevărul iese la iveală

Cu certitudine, poate mai mult decât alte zodii, descărcați o karmă foarte puternică din neam, ceva ce are o relevanță cu totul și cu totul specială pentru voi. Poate fi vorba inclusiv despre greșeli din trecut. Saturn vorbește și despre vendetă, despre răzbunările anumitor persoane la adresa voastră, poate să vorbească despre reîntâlnirea unor dușmani karmici deloc de ignorat. Este o perioadă destul de dură, o perioadă în care universul spune lucrurilor pe nume.

Fecioară- Reconectare cu neamul

Identificați un soi de greșeală – ori a voastră, ori a celor din neam, din familie – care se cere înțeleasă și mai în profunzime. Este foarte important să chemăm lucruri din univers, să îi spunem, spre exemplu, că am vrea să ne cunoaștem mai bine neamul sau că am vrea să ne știm mai bine misiunea. Este suficient doar să ne gândim la lucrul acesta, dar trebuie să ne gândim din suflet.

Horoscop 19- 25 noiembrie. Balanță- Conștientizarea unei greșeli din  trecut

O perioadă deosebită, un moment karmic! Este foarte important să înțelegeți niște lucruri legate de un anumit tip de greșeală pe care ați făcut-o cândva, o greșeală care a ținut de o neatenție. Saturn vorbește despre o greșeală care a fost trecută cu vederea, ceva ce acum se revoltă. Trebuie să dați dovadă de corectitudine!

Scorpion- Conflict mai special

Este vorba despre un conflict mai special, în care nu sunteți foarte confortabili cu o acțiune către care vă trage ceva. Mare atenție care este acea situație în care universul pare că se opune și, totuși, toată ființa voastră vă îndeamnă să faceți o anumită acțiune! Chiar dacă sunt și elemente care se opun, sunt foarte multe fricțiuni, sunt foarte multe tentații de a abandona acel lucru, trebuie să treceți dincolo de aspectele care vă pun bețe în roate și o să aveți o mare realizare.

Săgetător- Focus pe partea financiară

Sunt niște zile-portal! Pentru voi ar fi interesant să potențați zona financiară, pentru că Pluto, bogătașul zodiacului, este perfect aspectat, Venus, responsabilă cu bunăstarea, este și ea bine aspectată, iar Neptun, care vorbește despre incidența sufletească, este și el bine aspectat. Trebuie să identificați acele lucruri care într-adevăr sunt foarte relevante din punct de vedere financiar.

Horoscop 19- 25 noiembrie. Capricorn- Iertare din partea unei persoane

Pentru voi există doar două ipostaze în momentul de față, fie s-a înțeles lecția și atunci v-ați ridicat, nu mai este niciun fel de problemă, fie nu s-a înțeles lecția și atunci vă poticniți în continuare. Foarte mulți dintre voi vor avea șansa deosebită de împăcare cu o persoană căreia i-ați greșit karmic sau de înduplecare a universului într-o situație în care la un moment ați greșit cu sau fără voia voastră.

Vărsător- Moment de autoanaliză

Trebuie să vă uitați mai des în oglindă în proprii voștri ochi și să vă chestionați cu adevărat dacă lucrurile făcute în viață au fost făcute într-adevăr din motivele atât de des invocate sau de fapt acolo s-a ascuns ceva de genul unor puternice tendințe de control. Priviți-vă adânc în interiorul sufletului!

Pești- O perioadă tensionată

Este o perioadă de mare încărcătură din punct de vedere al relevanței karmice! Iată Saturn și Neptun în semnul vostru, cu un Saturn puternic aspectat, chiar dacă tensionat, tranzite care vorbesc despre o importanță cu totul și cu totul deosebită pe care o poate avea un anumit tip de greșeală care ne scapă. Pentru voi este mult mai evidentă decât pentru alte zodii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.