Sari la conținut

Horoscop 2 iulie: Tauri, aveți parte de o zi specială!

Horoscop 2 iulie: Tauri, aveți parte de o zi specială! Nativii gemeni sunt cam puși pe ceartă, racii se gândesc la vacanță. Fecioarele fac planuri de nuntă. 

Berbecberbec

Nativii din zodia Berbec au nevoie de dragoste ca de aer, astăzi. Sunteţi din ce în ce mai trişti şi anxioşi. Simţiţi că aveţi nevoie de dragoste în jurul dumneavoastră. Încercaţi să o căutaţi, fără să fiţi egoişti cum aţi făcut până acum.

Taur

Taurii au parte de o zi specială. Se pare că cineva se gândeşte intens la dumneavoastră şi doreşte să vă facă un cadou. Acesta va fi oferit într-un cadru intim.

Gemeni

Sunteţi puşi pe ceartă, iar asta va agita spiritele din jurul dumneavoastră. Încercaţi să trataţi lucrurile cu calm, altfel veţi risca să pierdeţi persoane foarte dragi.

Rac

Racii se gândesc la vacanţă. Nu ar fi rău să vă alocaţi câteva zile libere, pe care să le petreceţi în compania familiei sau a prietenilor apropiaţi.

Leu

Sunteţi stresaţi şi deja începeţi să nu mai daţi randament la muncă. Orice ar fi în viaţa dumneavoatră, încercaţi să nu amestecaţi lucrurile.

FecioarăFecioara Pixabay

Nativii din zodia Fecioară se tot gândesc la viitorul lor şi la cum îşi pot consolida relaţia. Nu ar fi rău să faceţi pasul cel mare, mai ales dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul.

Balanţă

Balanţa are nevoie de atenţie din partea apropiaţilor. Chiar dacă nu primiţi ceea ce vă trebuie, încercaţi să cereţi asta. Nu mai staţi pe gânduri şi aşteptaţi ca lucrurile se întâmple de la sine.

Scorpion

Relaţia dumneavoastră este din ce în ce mai bună. Aveţi mare grijă cum vă comportaţi cu partenerul. Câteodată înţelege greşit cerinţele dumneavoastră. Încercaţi să comunicaţi mai mult.

Săgetător

Aveţi multă treabă la job, iar asta vă cam dă multe bătăi de cap. Totodată, nu vă alarmaţi. Oricum veţi fi recompensaţi pentru toată munca depusă. Se prevede o mărire de salariu.

CapricornCapricorn Pixabay

Sunteţi emotivi şi uşor anxioşi. Priviţi partea buna a lucrurilor, chiar dacă pare greu câteodată. Veţi avea de făcut o alegere foarte grea în zilele ce urmează. Aveţi încredere în intuiţia dumneavoastră.

Vărsător

Astrele prevăd o ceremonie importantă în familie. Poate fi vorba despre un legământ sau despre naşterea unui copil. Veţi fi foarte bucuroşi de această veste.

Peşti

Dragoste şi fertilitate pentru Peşti. Astrele prevăd multă dragoste şi armonie în viaţa dumneavoastră. Parcă totul a prins culoare. Încercaţi să vă bucuraţi de această stare bună pe care o aveţi.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: