Sari la conținut

Horoscop 20 aprilie – prima eclipsă de Soare hibridă a anului. Șase zodii sunt afectate pe toate planurile

sezonul eclipselor
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
eclipse 2024

20 aprilie 2023 este marcat de un fenomen uimitor: Luna va bloca Soarele în cadrul unei eclipse solare hibride. Eclipsa solară hibridă care va avea loc astăzi pe cer se va transforma dintr-o eclipsă solară totală într-o eclipsă anulară, respectiv într-una inelară, în formă de inel, pe măsură ce umbra Lunii se deplasează pe suprafața Pământului,

Ultima eclipsă solară hibridă a avut loc în 2013, va avea loc în 2031. Ulterior, omenirea va putea vedea acest fenomen în data de 23 martie 2164.

Evenimentul va putea fi văzut din Pacificul de Sud, iar umbra Lunii va trece deasupra Australiei de Vest, Timorului de Est și Indoneziei începând cu ora 04.36, ora României. Eclipsa se va sfârși în jurul orei 09.59, ora României.

Cum va afecta Eclipsa de Soare nativii din zodiac?

Horoscop 20 aprilie 2023 Berbec

Berbecii sunt cu capul în nori. Veţi încerca să faceţi multe lucruri şi să nu duceţi la bun sfârşit nici o sarcină. Aspect ce ar putea să vă de-a planurile peste cap. Aşa că, încercaţi să vă axaţi pe chestiunile importante.

Horoscop 20 aprilie 2023 Taur

Ziua de astăzi le aduce Taurilor multă creativitate şi idei bune de afaceri. Sunteţi mai prietenoşi şi deschişi cu cei din jur, iar seara vă găseşte în compania prietenilor, spun astrele potrivit Observator News.

Horoscop 20 aprilie 2023 Gemeni

Gemenii nu stau foarte bine cu răbdarea azi. Discuţiile în contradictoriu vor fi nelipsite şi e recomandat să vă gestionaţi emoţiile care simţiţi că vă afectează negativ.

Horoscop 20 aprilie 2023 Rac

Visele Racilor pot deveni relitate. S-ar putea să simţiţi că este momentul de a face schimbări. Şi, când vine vorba despre schimbare, strategiile trebuie planificate, aşa că… nu pierdeţi timpul.

Horoscop 20 aprilie 2023 Leu

Astăzi, Leii spun lucrurilor pe nume. Vă exprimaţi într-un mod direct şi nu menajaţi pe nimeni. Vă place să dominaţi orice conversaţie, şi vă interesează subiectele pe teme tehnologice.

Horoscop 20 aprilie 2023 Fecioară

Nativii Fecioară ar fi bine să apese butonul de resetare. Nu mai vreţi să vă lăsaţi afectaţi de ce se întâmplă în jur sau de ce spun ceilalţi. Aşa că luaţi măsuri dacă vreţi să vă simţiţi bine, oriunde v-aţi afla.

Horoscop 20 aprilie 2023 Balanţă

E momentul perfect pentru ca Balanţele să înceapă o nouă etapă pentru starea de sănătate. Puteţi alege un mod de viaţă mai echilibrat. Dieta, exerciţiile fizice şi odihna vă vor îmbunătăţii considerabil buna dispoziţie şi încrederea de sine.

Horoscop 20 aprilie 2023 Scorpion

În ceea ce priveşte relaţiile personale, Scorpionii mai au de lucrat. Este important să comunicaţi cu ceilalţi, în special cu persoana iubită. Puteţi petrece mai mult timp împreună şi să vă axaţi pe activităţi care să vă apropie.

Horoscop 20 aprilie 2023 Săgetător

Săgetătorii sunt mai sensibili decât de obicei. E posibil să vă simţiţi vulnerabili şi să aveţi nevoie de mai multă susţinere din partea familie. Este ceva de moment aşa că lucrurile se vor linişti curând.

Horoscop 20 aprilie 2023 Capricorn

Capricornii sunt creativi. Pot apărea oportunităţi de a vă pune abilitățile în practică, fie că este vorba de proiecte de muncă sau de hobby-uri.

Horoscop 20 aprilie 2023 Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenţi la bani şi cheltuieli. Puteţi avea parte de pierderi financiare. Sfatul zilei este să staţi departe de orice investiţie azi.

Horoscop 20 aprilie 2023 Peşti

Iar, nativii Peşti sunt mai autoritari în relaţia de cuplu. În plus, e posibil ca partenerul de viaţă să nu vă susţină ideile dacă nu vă schimbaţi atitudinea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel