Sari la conținut

HOROSCOP 20 martie 2024. Oportunități pe mai multe planuri!

horoscop
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Predictii astrale

Horoscopul zilei de miercuri, 20 martie 2024, anunţă o influenţă benefică asupra majorităţii zodiilor, pe pe măsură ce Luna în Rac se instalează în viața lor. Astfel, astrologii întrevăd că nativii zodiacului vor avea parte de o mulțime de oportunități pe mai multe planuri. 

Află ce au pregătit astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Fă ceva care să te relaxeze și să-ți ofere starea de bine de care ai atâta nevoie. Alege un lucru pe care nu l-ai mai făcut de ceva vreme și distrează-te. Luna este în Rac, activând casa ta solară a casei și a familiei. Profită de timpul liber și alocă momente de fericire sufletului tău.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Păstrează un ton calm, dar încearcă să accetuezi cuvintele care crezi că te pot ajuta să te faci înțeles. Poți fi clar și amabil în același timp, iar dacă ai nevoie să rezolvi o problemă astăzi, succesul poate să fie de partea ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ești atașat de lucrurile materiale și ai face orice ca să le păstrezi numai pentru tine? Fă un inventar a ceea ce te bucură cu adevărat. De asemenea, e indicat să te întrebi de ce înseamnă atât de mult pentru tine. Luna este în Rac, activând casa ta solară a banilor, potrivit catine.ro.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Care sunt cele mai arzătoare pasiuni ale tale? Există o mulțime de lucruri minunate de făcut în următoarele două săptămâni odată cu începerea sezonului Berbec. Vestea bună este că unele dintre ele pot spori potențialul de carieră. Luna este în Rac, activând casa ta solară a dezvoltării personale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Încearcă să nu lași anumite dezamăgiri să îți afecteze starea de spirit foarte tare. Unii oameni își arată adevăratele valori și cel mai bine este să-i vezi așa cum sunt. Luna este în Rac, activând casa ta solară a inamicilor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Rămâi aproape de cei pe care îi iubești cel mai mult în viața ta. Timpul nu ne mai ajunge ca să ne concentrăm pe lucrurile negative. Determinarea de care ai nevoie pentru a te orienta spre relații mai sănătoase trebuie să existe în viața ta. Luna este în Rac, activând casa ta solară a prietenilor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Fă munca pe care o iubești și de care te bucuri cel mai mult. Ce îți aduce bucurie inimii? Ce activități ți se par plăcute și ai vrea să-ți țină mâinile ocupate? Luna este în Rac, activând casa ta solară a carierei.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Studiază ceva ce îți place să înveți. Există o mulțime de cursuri online pe care le poți urma. În primul rând poți dobândi noi informații, iar în al doilea rând poți cunoaște oameni care să te bucure cu prezența lor. Luna este în Rac, activând casa ta solară a educației.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Când ai parte de ceva care ți se pare că sună a binecuvântare, nu uita să te bucuri de ceea ce primești și să mulțumești Universului. Care sunt lucrurile care te-au ajutat cu adevărat? Cine a fost acolo pentru tine când ai avut nevoie? Luna este în Rac, activând casa ta solară a resurselor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Petrece timp de calitate cu omul pe care îl consideri se neînlocuit în viața ta. Fă-l să se simte special în interacțiunile pe care le ai cu el. Planifică o întâlnire romantică, comandați mâncare și urmăriți împreună un film doar pentru voi. Luna este în Rac, activând casa solară a parteneriatelor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Micile detalii pot face drumul mai anevoios, dar reține că obiceiurile sunt lucruri pe care le construiești zilnic fără nici măcar să-ți dai seama. Dacă ți-ai dat seama că vrei să schimbi un obicei care s-a construit în ani de zile, poate fi nevoie de mai multă răbdare pentru a-l scoate din programul tău. Luna este în Rac, activând casa ta solară a rutinelor zilnice.

horoscop zilnic
Sursă foto: Dorothe pentru Pixabay

Pești: 19 februarie – 20 martie

Distrează-te încercând lucruri noi. Ele sunt cele mai bune atunci când vine vorba de stimularea imaginației. Fă o activitate fizică care necesită să petreci mai mult timp în natură. Luna este în Rac, activând casa solară a creativității.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel