duminică, decembrie 4, 2022

Horoscop 23-29 octombrie. Atenție la mesajele primite! Până pe 8 noiembrie, atmosfera va fi extrem de intensă. Astrologii avertizează că fiecare persoană în parte va trebui să descifreze mesajele pe care le primesc.

În cadrul emisiunii „360 de grade”, de la B1TV, Alina Bădic a prezentat, predicțiile astrale pentru săptămâna 23 – 29 octombrie 2022.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 23 – 29 octombrie 2022. Eclipsa de Soare vorbește despre o componentă karmică de mare forță (VIDEO) - B1TV.ro

„Aspecte foarte interesante săptămâna ce urmează, nu putem să ignorăm faptul că vom avea o superbă eclipsă de Soare, ceea ce, evident, vorbește despre o componentă karmică de mare forță. Fiecare dintre noi va trebui să observe ce mesaje vin către noi în această perioadă, în aceste zile.

Te-ar mai interesa: Crește numarul celui mai agresiv val de infectii r...

Oricum, urmează una dintre perioadele cele mai impactate de forța astrelor, deoarece intervalul 25 octombrie – 8 noiembrie, după cum deja am discutat, este un interval care presupune foarte multă intensitate, foarte multă comunicare cu universul și, nu în ultimul rând, o anumită intensitate a emoțiilor noastre și a zonei acesteia legate de tot ceea ce ne înconjoară, într-o interacțiune foarte puternică atât cu noi înșine, cât și cu ceea ce suntem dintr-un trecut îndepărtat, și cu ceea ce putem deveni dacă înțelegem cu adevărat ce ni se întâmplă”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Te-ar mai interesa: ANPC trage un semnal de alarmă! La ce trebuie să f...

Horoscop 23-29 octombrie: Berbec- Intuiție bună

În această perioadă începeți lucruri. În zilele următoare alegeți să vă dezvoltați într-un fel sau altul – altfel spus, să stagnați cât mai puțin. Veți beneficia atât de forța cu care Jupiter este în semnul vostru, cât și de această eclipsă parțială de Soare. Vă bucurați de o intuiție foarte bună.

Taur- Readaptare

Cu siguranță vă veți izbi de tot felul de situații care v-ar putea da un pic peste cap sau care v-ar putea provoca, dar care vă cer și un soi de readaptare. Vă cer, pe undeva, să înțelegeți cam cât de puternice pot fi anumite lucruri, unde este cazul să fiți mai activi, unde – dimpotrivă – puteți să rămâneți într-un stand by. Eclipsa vorbește despre începuturi și arată că, în anumite domenii, am putea să gândim lucrurile inedit.

Te-ar mai interesa: Gheața neagră”, extrem de periculoasă. Carambol cu...

Gemeni- Energie bună

Marte este în continuare în semn și aduce foarte multă adrenalină. Este un moment în care nu prea aveți timp să vă reculegeți, dar, în schimb, trebuie să înțelegeți că fiecare are momente în care poate să primească un cadou de la univers, așa cum primiți voi acum de la Neptun. Aveți o forță foarte mare cu care vă puteți implica în acele activități care vă fac efectiv plăcere.

Te-ar mai interesa: Ce faci când ai o urgență medicală în weekend? Dr....

Horoscop 23-29 octombrie: Rac- Creativitate

De fiecare dată când vorbim despre eclipsă, despre Lună Nouă, despre Lună Plină, sunteți primii vizați. Ca atare, urmează câteva zile în care veți da ceva lecții de control, veți înțelege anumite marcaje. Zona creativității devine foarte importantă. Este bine să faceți în așa fel încât să vedeți unde vi se solicită, unde vi se cere să fiți creativi.

Leu- Lucruri noi de învățat

Reprezintă și pentru voi un mare impact această eclipsă de Soare, pentru că guvernatorul vostru este implicat în acest eveniment astral. Conjuncția Soare – Lună vorbește despre un potențial pe care îl putem folosi pentru a iniția diverse acțiuni. Semnul Scorpionului este unul care vă învață foarte multe lucruri, mai ales despre zonele cu care nu sunteți foarte confortabili.

Te-ar mai interesa: Ai hemoglobina mică? Uite ce afecțiuni ascunde...

Fecioară- Întâlniri interesante

Vești interesante! Discutați cu oameni de calibru, cu oameni cu care aveți ce vorbi. Puteți să stabiliți anumite lucruri și v-ați putea întâlni cu oameni de la care chiar aveți ce învăța sau cu persoane care au ceva important să vă comunice. Este o perioadă foarte puternică din punct de vedere financiar pentru voi.

Horoscop 23-29 octombrie: Balanță- Discuții karmice

Acest Mercur în semnul vostru este de mare forță din perspectiva negocierilor. Faceți negocieri, discutați – mare atenție, discuțiile pot fi karmice în aceste zile! Trebuie să relaționați într-un mod destul de puternic. S-ar putea să vină în jurul vostru persoane pe care le cunoașteți mai puțin, s-ar putea să fie nevoie să discutați cu oameni care au nevoie de sprijin, care au nevoie de ajutor.

Scorpion- Noi colaborări

Sunteți gazdele eclipsei de Soare și trebuie să faceți în așa fel încât să înțelegeți lucrurile într-un mod inedit. S-ar putea să fie nevoie să începeți ceva sau să reluați relații cu anumite persoane în plan profesional. Este foarte important ce tip de negociere abordați. Este o perioadă care vine cu invitații noi de colaborare, de reconciliere, de redresare pe zona profesională.

Săgetător- Deblocări senzitive

Sunteți într-o variantă în care vă găsiți destul de interesați de dezvoltarea anumitor simțuri. Eclipsa are loc pe casa introspecției, pe Casa a XII-a, acolo unde simțiți cu adevărat că există ceva care începe să se deblocheze. Începeți să simțiți că ajungeți la esența lucrurilor, că universul, pe undeva, vă face responsabili pe o zonă în care și voi simțeați că parcă ați dori să fiți responsabilizați.

Horoscop 23-29 octombrie: Capricorn- Investiții bune

Mare atenție cu cine relaționați în aceste zile! Sunt zile de mare putere, zile în care trebuie să fiți foarte atenți pentru că puteți să fiți foarte deștepți, să descifrați ce este de descifrat. Puteți face investiții frumoase, puteți înțelege cu adevărat ceea ce se întâmplă. De asemenea, puteți să luați măsuri în domenii concrete.

Vărsător- Întâlniri importante

Aveți tot felul de interacțiuni cu persoane care pot juca un rol în viața voastră, rol de mentori, rol de profesori, rol de persoane care vă pot deschide ochii în domenii în care poate nu vedeați lucrurile chiar așa cum trebuie. Trebuie să fiți foarte atenți pentru că perioada este foarte generoasă cu oamenii care își doresc să descifreze anumite aspecte!

Pești- Buni receptori

Este un moment în care vor fi înțelese multe lucruri! Acum sunteți un fel de receptori grație prezenței neptuniene în semnul vostru. Ca atare, orice se întâmplă pe cer mai deosebit, mai special, așa cum sunt eclipsele, vorbește despre descărcări care pot avea loc și în plan personal. Trebuie să urmăriți cu mare atenție mesajul celor două eclipse pentru că ele s-ar putea să vă ajute să înțelegeți care este zona în care puteți fi mentori!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private