Sari la conținut

Horoscop 30 iulie – 5 august 2023. Alina Bădic, atenționare pentru ACEASTĂ zodie: apar tot felul de blocaje

Horoscop octombrie
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
horoscop zilnic octombrie

Horoscop 30 iulie – 5 august 2023. Alina Bădic, atenționare pentru ACEASTĂ zodie: apar tot felul de blocaje.

Pentru săptămâna 30 iulie – 5 august 2023, astrele anunță o serie de schimbări majore care vor avea un impact semnificativ pentru majoritatea nativilor.

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru toate cele 12 semne zodiacale.

„Poartă astrală, poarta Leului, 8 august, cu o avanpremieră pe 1 august, moment de Lună Plină pe axa Leu – Vărsător, 9 grade, câteva elemente de mare forță, moment de cotitură în destinul nostru, o alegere fundamentală, parteneriate noi și triere în rândul acestor parteneriate”, a spus Alina Bădic, la B1 TV.

Horoscop 30 iulie – 5 august 2023. Berbec- Modificări majore

Este o săptămână care aduce pentru voi lucruri deosebite! Ceva se schimbă în esență. Anumite situații, anumite persoane apar în viața voastră dintr-o perspectivă din care s-ar putea să înțelegeți că ați vrea să se petreacă lucrurile puțin diferit. Cu certitudine, Nodul Nord pe grad anaretic în semn va aduce modificări majore de destin.

Citeste si:

Taur- Atenție la data de 8 august

Pentru voi, Luna Plină vorbește despre un soi de infuzie energetică pe care o aduce destinul! Este vorba despre lucruri care se întâmplă și pe care le sesizați. Le sesizați și, mai mult decât atât, vă deschideți inima de o manieră în care n-ați mai făcut-o până acum, pentru că Venus, care este guvernatorul vostru, este foarte puternic în această perioadă. Data de 8 august vorbește despre expansiune!

Gemeni- Conștientizare

Aveți un soi de îndrumare în această perioadă! Trebuie să conștientizați toate acele lucruri care, pe undeva, vor să schimbe ceva. Vă schimbați puțin sfera în care vă doriți putere sau în care vreți să ocupați poziții de conducere. O să descoperiți că, de fapt, vreți să aveți autoritate într-un alt domeniu decât în cel în care voiați până acum, ceea ce este un lucru minunat. Cu siguranță, nu o să vă plictisiți.

Horoscop 30 iulie – 5 august 2023. Rac- Mesaje interesante

Veți fi într-o zonă de mare forță în această perioadă și veți avea niște mesaje interesante. Foarte multe lucruri ies la suprafață, foarte multe lucruri se cer înțelese. Pe de altă parte, Pluto pe grad anaretic vorbește despre un atac care poate să vină din parteneriate, un Pluto care, fiind anaretic, ne duce puțin într-o zonă în care trebuie să reparăm și ultimele lucruri rămase de reparat.

Leu- Multă euforie

Este un moment de extaz pentru voi, un moment de mare intensitate din punct de vedere energetic. Ceva vă atrage atenția, vă bucură sufletul, ceva vă și copleșește! S-ar putea să aveți multe întâlniri, multe vizite, foarte multă euforie în jurul vostru. Poate că nu veți ști ce să faceți mai întâi. Totuși, sfatul este următorul – nu vă pierdeți capul! Știm foarte bine că fiecare zodie are un punct în care își poate pierde puțin capul.

Fecioară- Identificarea blocajului

Aspectele astrale vorbesc despre tăierea corzilor cu anumite persoane care nu mai fac parte din planul nostru divin. Pe de altă parte, vorbesc despre identificarea acelui blocaj, despre identificarea acelei zone în care ne lovim de ceva în permanență. Depistați zona din care obțineți cea mai multă riposta! Sigur, există situații cu care ne confruntăm, dar există și ceva care se blochează permanent.

Horoscop 30 iulie – 5 august 2023. Balanță- Relații karmice

Trebuie să fiți foarte atenți și să urmăriți ce relații au o reprezentare karmică în această perioadă! Spre voi s-ar putea să nu vină neapărat voci atât de expresive, dar totuși s-ar putea să fie voci din umbră care vă trag de mânecă și vă atrag atenția cum că poate nu ar strica să faceți parte din acele configurații sau din acele relații. Urmăriți persoanele cu care vă interesectați și care s-ar putea să vină precum niște mentori, niște configuratori astrali.

Scorpion- Atenție la excese

Pentru voi, Pluto este „regele” configurației astrale și aduce în discuție momente karmice de mare forță. Vorbește despre șocul trezirii. Uranus este la rândul său într-o poziție de forță și aduce și el un fulger în viața noastră, iar Saturn vorbește despre raportare la divinitate din toate punctele de vedere. Nu întâmplător, în această perioadă, apar transformări. Este o perioadă caracterizată de excese!

Săgetător- Discuții importante

S-ar putea să înceapă niște discuții sau negocieri în cadrul cărora veți afla lucruri foarte importante. Acest Pluto vorbește despre lucruri care se întâmplă dincolo de percepțiile noastre obișnuite. În această perioadă, orice tip de conflict ar trebui să vă servească precum o lecție de viață. Aspectele astrale ne arată cum să trăim din inimă, ne arată cum să ne punem în valoare atât inteligența, cât și trăirile, emoțiile, cum să echilibrăm propria personalitate cu raportarea la ceilalți.

Horoscop 30 iulie – 5 august 2023. Capricorn- Provocări și blocaje

Chiar dacă există o situație de criză și de conflict, ați ajuns deja la o anumită înțelepciune și nu mai sunteți atât de afectați de aceste situații care v-au tulburat până acum. Totuși, într-adevăr, este o Lună Plină care aduce niște provocări, provocări în spatele cărora se vor lua niște decizii, provocări în spatele cărora vor apărea confruntări cu tot felul de blocaje.

Vărsător- Revedicați-vă puterea

Pentru voi urmează o conectare aproape forțată cu universul, pentru că aspectele astrale vorbesc despre exploatarea tuturor energiilor din jur. Practic, vă treziți într-un carusel în care sunteți chiar cei care conduc acest carusel. Trebuie să vă dați seama care este acel domeniu în care vreți să construiți ceva. S-ar putea să fie vorba despre ceva ce trebuie să capete supremație. Trebuie să vă revendicați puterea!

Pești- Ieșiți din frică!

Luna Plină din 1 august vorbește despre începutul perioadei în care transformarea este atât de accelerată încât este practic total contraindicat să stăm în stagnare și în inerție. Încercați să vă depășiți niște limite, încercați să treceți peste anumite lucruri care vă țin în loc! Este o perioadă care invită la expansiune pe toate palierele, în care trebuie să ieșim din frică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.