miercuri, iunie 7, 2023

Horoscop 9-15 aprilie. Este o perioadă în care toți nativii trebuie să facă un pas în spate și să observe cu atenție încotro se îndreaptă viața lor.

Sunt o serie de atenționări speciale pentru nativii din Leu, Gemeni, Pești și Fecioară. Pe de cealaltă parte, Taurii au o perioadă excelentă, în care pot semna acte și acte și contracte avamtajoase. Iar Vărsătorii au parte de întâlniri cu persoane importante.

Te-ar mai interesa: Profesorul Mircea Beuran: Aceasta este cea mai bun...

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 9 – 15 aprilie 2023, la B1TV.

„Venus în domiciliu, pe grad anaretic, bine aspectat cu Pluton și cu Neptun, conjuncție Soare, Jupiter, Chiron, cuadratură Pluton, Neptun, Nodul Nord, Sextil, Saturn, aspecte care indică o mare șansă de a perfecționa proiecte începute în trecut, de a spune lucrurilor pe nume și de a căuta o motivație puternică într-o situație karmică.

Nu vă implicați însă în prea multe proiecte, deoarece perioada actuală poate fi asociată convalescenței din cauza puterii descărcărilor karmice prin care trecem”, a declarat astrologul Alina Bădic.

Te-ar mai interesa: Atacul de cord poate afecta creierul? Medicii neur...

Horoscop 9-15 aprilie: Berbec- Intuiție excelentă

Saturn se află pe casa a 12-a, Nodul Nord se află pe casa a 2-a, pe casa Taurului, ca atare există o situație în care dumneavoastră ar cam trebui să vă gândiți ce ghidaje apar în urma cărora puteți să faceți investițiile corespunzătoare, ghidaje care presupun un fel de reechilibrare a planului financiar.

Vom vedea foarte mulți nativi Berbec care încep să intuiască exact ceea ce le este necesar să facă pentru a se dezvolta din punct de vedere financiar. S-ar putea să descoperiți că aveți anumite relații din care puteți câștiga mai mult sau puteți specula anumite proiecte.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc. Cele mai invidioase 3 zodii pe...

Taur- Semnați acte importante

Avem și un aspect care vorbește despre faptul că ceva se poate descărca favorabil în ceva care vă atrage de partea dumneavoastră tot felul de relații, de proiecte care vin să vă surprindă extraordinar de plăcut, este o săptămână în care veți putea semna acte și contracte deosebit de favorabile.

Este valabil mai ales pentru nativii Taur care au proiecte de suflet pe rol. Mai ales pentru nativii Taur care fac lucruri înc are cred cu adevărat, în care cred cu sufletul. Ideal ar fi să nu vă fi prins această intrare a lui Saturn în Pești în situații de compromis.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Aveți grijă cu cerealele! Ni se...

Gemeni- Discuții și certuri

Este puțin mai multă agitație decât pentru celelalte două zodii despre care am vorbit anterior. Uranus este și puțin opus Lunii, dar este un pic mai excentric mai ales când se găsește pe casa liniștii sufletești. El vine cu un soi de neliniște.

Gemenii au ceva de obiectat, de dezbătut, pot apărea discuții, certuri, situații în care pe undeva nu vă simțiți în elementul dumneavoastră. Este și ceva care vă neliniștește. Uranus rămâne într-o poziție destul de delicată, doar prin simpla lui poziționare pe casa a 12-a.

Te-ar mai interesa: Ce cauze are la baza mirosul puternic al transpira...

Horoscop 9-15 aprilie: Rac- Ajungeți unde vă doriți

Ar trebui să înțelegeți că sunteți ajutați dar trebuie să identificați anumite situații, anumite greșeli, ele trebuie identificate pentru că pot fi reajustate. De asemenea, după părerea mea cea mai mare realizare a acestui an este legată de un fel de propulsie profesional energetică care vă va arunca din zona înc are sunteți într-o zonă foarte intensă.

Energetic ajungeți acolo unde vă doriți. Saturn a ieșit de pe o casă foarte dură, Casa Scorpionului, pentru a intra pe casa specializărilor. Trebuie să speculați mai mult relațiile pe care le aveți, în sensul bun al cuvântului.

Leu-  Perioadă confuză

Simt și resimt din plin acest aspect și această tranzitare a lui Saturn în casa a opta pentru dumneavoastră acolo unde avem foarte multe lucruri care ne scapă de sub control. Este vorba despre o casă mistică, misterioasă, o casă a finalităților, casa Scorpionului.

Ca atare, acest Saturn pe casa Scorpionului vorbește despre o descărcare la nivel energetic pe care o intuiți în funcție și de întâlnirea dumneavoastră spirituală, poate o intuiți, poate nu o intuiți. S-ar putea să vă simțiți obosiți, foarte devitalizați, foarte procupați de ceea ce se întâmplă.

Fecioară- Atenție la parteneri

Saturn se găsește, după cum am mai spus pe casa parteneriatelor, primiți destul de multe mesaje pe zona legată de parteneriate, trebuie să fiți foarte atenți să vedeți unde vi se reproșează lucruri, ce vi se reproșează cu acest saturn pe casa parteneriatelor. Ce nu ați făcut până acum?

În ce sens nu ați fost suficient de implicați în acest domeniu? Cu siguranță va fi ceva ce trebuie să faceți, ceva ce nu ați făcut. Poate un nativ Fecioară are un partener de afaceri care are nevoie de ajutorul dumneavoastră și pentru că nu v-ați ocupat de el, doar v-ați bucurat că vă poate ajuta, și acel om poate are nevoie de un sprijin, acum va trebui să îl sprijiniți foarte mult.

Horoscop 9-15 aprilie: Balanță- Relații excelente

Este un moment foarte important din punct de vedere saturnian, un Saturn care migrează de pe casa iubirii pe casa muncii, acest lucru vorbește despre un soi de responsabilitate profesională. Vă veți da seama cât de important este să aveți un loc de muncă ca la carte, așa cum vă doriți și cât de important este să aveți o identitate.

Vom vedea foarte mulți nativi Balanță cărora le merge foarte bine în cuplu, în orice formă de relaționare cu partenerii. Este bine să funcționați și pe asociere în perioada ce urmează. Oricum structura zodiei este de relaționare.

Scorpion- Schimbare de abordare

Saturn în Pești vorbește despre o răsturnare de situație în ceea ce privește persoana apropiată foarte dragă dumneavoastră. S-ar putea să schimbați abordarea.

Dacă este vorba despre un copil, s-ar putea să aveți o altă abordare, despre o persoană iubită, despre un prieten, o prietenă. Identificăm care este acel domeniu care revendică de la noi ceva, care este acel domeniu în care apare inadvertenţa între materie și spirit.

Săgetător- Ajutor neașteptat

Veți simți că sunteți foarte fericiți datorită unui ajutor, unui sprijin unor persoane vesele, optimiste, vioaie care vin și vă bucură sufletul Pot exista și speculații financiare cu Soare, Jupiter pe casa speculațiilor financiare favorabile.

Însă și Saturn vine și spune, nu te bucura prea mult pentru că și eu cer dreptul meu. Acest Saturn în Pești pe casa Racului, am tot vorbit despre el vorbește despre această revoltă în zona în care divinitatea arată ce a deranjat-o, acolo unde fie am fost prea împătimiți cu materia, fie invers.

Horoscop 9-15 aprilie: Capricorn- Deblocare

Se observă în mod cert o deblocare, pentru că Pluton a trecut din semnul dumneavoastră și a intrat în Vărsător, chiar dacă doar până în iunie deocamdată. Pe undeva el a tensionat foarte mult viața Capricornilor în ultimii ani aflându-se pe acest grad delicat, pe ultimul grad în semnul dumneavoastră.

A vorbit despre tot felul de probleme care pe undeva a arătat o zonă karmică de care a trebuit să vă ocupați, dar nu v-ați ocupat într-un mod echilibrat, destul de tensionat, destul de dinamic, destul de răscolitor. Este vorba despre o transformare în profunzime.

Vărsător- Întâlniri importante

Se simte intrarea lui Pluton în semnul dumneavoastră, ea vine cu o revendicare. Cu siguranță simțiți o forță psihică să faceți anumite lucruri mai mult decât de obicei. Pluton Neptun, Pluton Venus, mare atenție ce relații intră pe făgaș săptămâna aceasta.

Veți relaționa cu persoane foarte puternice, cărora nu le veți intui din prima rolul în viața dumneavoastră, s-ar putea să aibă un rol foarte bine determinat dar nu vă dați seama din primul moment. O persoană pe care o întâlniți astăzi s-ar putea ca peste doua zile sau două luni să intuiți de ce.

Pești- Se pune punctul pe i

Aveți multe lucruri de reglat și de rezolvat, urmează o săptămână în care ceva va pune punctul pe i. Va fi o situație sau o intersecție cu o anumită persoană care vă va da de gândit, în sensul înc are veți înțelege care sunt aceste domenii în care trebuie să fiți puțin mai atenți, unde ar fi cazul să munciți mai mult, să performați mai mult, ce anume a fost tratat cu prea multă indulgență.

Poate a fost o zonă căreia i-ați dat prea multă importanță și acolo ar trebui să fiți puțin mai relaxați, poate nu trebuia să dați atâta importanță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private