Sari la conținut

Horoscop 9 Februarie. Astrolog: O zodie va primi multe semne

horoscop zilnic
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Zodii norocoase

Din cuprinsul articolului

Horoscop 9 Februarie. Mercur se apropie de o conjucție cu Pluto în semnul Capricornului, așa că este musai să fim atenți la ce scriem, ce spunem și ce gesturi facem.

Daniela Simulescu, astrolog DC News a prezentat horoscopul zilei de miercuri, 9 februarie 2023.

Berbec

Discuțiile din zona profesională vor fi serioase și te vor pune pe gânduri. Nu este cazul să iei decizii importante astăzi.

Taur

Tot cauți să îți arăți dreptatea. Dar, câteodată, dreptatea ta nu este și a celorlalți. Încearcă să nu ai prea multe prejudecăți.

Gemeni

S-ar putea să vezi viața într-un mod prea prăpăstios. Cei din jurul tău vor încerca să te încurajeze, dar nu vor reuși.

Rac

Horoscop 9 Februarie. Partenerul este prea radical în ceea ce privește unele decizii. Și tu nu ești de acord cu acestea. Lasă timpul să treacă.

Leu

Ipohondria poate fi la cote imense astăzi. Încearcă să nu te arunci în problemele de la serviciu, mai ales dacă nu îți aparțin.

Fecioară

Discuțiile cu copiii vor fi destul de inconfortabile. De asemenea, orice pretenție pe care o vei avea va fi îndelung dezbătută de cei dragi.

Balanță

Familia te binedispune, dar te și indispune. Cuvintele celor dragi vor fi precum niște gloanțe. Evită să le răspunzi astăzi.

Scorpion

Dacă vei fi atent în jurul tău, vei primi multe semne, răspunsuri la întrebările tale. Dar pentru asta trebuie să fii mai relaxat.

Săgetător

Horoscop 9 Februarie. Deciziile financiare din perioada aceasta vor fi destul de importante. Parcă nu ai deloc putere atunci când este vorba de bugetul propriu.

Capricorn

Îi vei marca pe cei apropiați. Zilele acestea comunici într-un mod intransigent și nu îți pasă deloc de consecințe.

Vărsător

Vrei să rupi o bucată din trecutul tău. Astrele chiar te încurajează. Trebuie doar să îți asumi și părțile neplăcute.

Pești

Vrei să iei decizii marcante în ceea ce privește viitorul. Și bineînțeles că vei fi cuprins de o frică serioasă, a spus Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel