Sari la conținut

Sărbătoare 26 Iulie. Rostește rugăciunea care are puterea de a înfăptui minuni

rugaciune
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Sărbătoare 26 Iulie. Astăzi, creştii ortodocşi îi sărbătoresc pe Sfântul Ermolae şi Cuviosul Ioanichie cel Nou de la Muscel. Rostește rugăciunea care are puterea de a înfăptui minuni!

Sfântul Cuvios Ioanichie Schimonahul a fost unul dintre cei mai cunoscuți sihaștri, potrivit crestinortodox.ro, iar Sfântul Ermolae a fost preot în Nicomidia.

Sfântul Ermolae a fost printre mucenicii care au murit arși de vii, alături de alți doi preoți, însă au scăpat nevătămați din flăcări. Cu toate acestea, Sfântul Ermolae până la urmă a fost torturat și decapitat împreună cu preoții Ermippus și Ermocrates.

rugaciune
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Rostește rugăciunea care are puterea de a înfăptui minuni

Pe 26 iulie, de sărbătoarea celor doi sfinți, poți rosti următoarea rugăciune, care are puterea de a face minuni, potrivit KanalD.

„Sfinte al lui Dumnezeu, Ioanichie, ne rugăm ție ca cel ce ești mijlocitor înaintea Tatălui Ceresc, să ne întărești în dreapta credință, să fim plini de dragoste față de aproapele, să avem în casele noastre binecuvantarea lui Dumnezeu, spor în cele ale noastre, pace și înțelegere. Ție ne rugăm ca fiii noștri să fie înțelepți, cu dragoste față de părinți, ascultători și sprijin în bătrânețele noastre.

Tu, cel ce ai fost sfătuitor al Domnitorilor Țării Românești, să ne dai sfat și ajutor în vreme de ispită, de necaz și boală. Așa cum pe alțtii i-ai tămăduit, cu harul ce-l ai de la Dumnezeu, așa tămăduiește-ne și pe noi de neputințe.

În vreme de primejdie ne întărește și ne apără. Tu, cel ce ai cinstit pe Maica Domnului, apară dimpreună cu Dânsa și casele, familiile, rudeniile, prietenii și cunoscuții noștri. Minunile tale să le arăți și peste noi așa cum ai făcut de veacuri cu cei ce s-au rugat ție.

Ne încredem în ajutorul tău și-ți cerem să fii mijlocitor înaintea lui Dumnezeu pentru ca cererile noastre să-și afle răspunsul. Sfinte Ioanichie, roagă-te pentru noi. Amin!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel