Sari la conținut

HOROSCOP. Acestea sunt cele trei semne care vor fi grav afectate de luna plină

zodii
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Predictii astrale

HOROSCOP. Luna plină din 24 februarie ajunge în semnul Fecioarei și va afecta viața anumitor zodii. Potrivit astrologilor, acest fenomen pune accentul pe sănătate, echilibru și armonie. Cunoscută și sub numele de „Luna de zăpadă”, luna plină din februarie oferă un timp pentru acțiune.

Încercați să vă concentrați pe un singur lucru

O perioadă plină de obligații este cea care începe cu Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Influența fiecărei Luni Pline începe cu câteva zile înainte și durează câteva zile după ce se încheie, așa că probabil ați simțit deja unele dintre vibrațiile ei. Îți asumi multe responsabilități și îți vei pierde cu ușurință răbdarea din cauza lor. Încercați să vă concentrați pe un singur lucru la un moment dat și nu neapărat pe rezultatul a tot ceea ce trebuie să realizați. Acesta poate fi un punct de cotitură pentru viața ta. Continuați să lucrați bine, dar nu vă neglijați sănătatea.

Horoscop! Balanta: fii atent la intuiția ta

Horoscop. Viitoarea lună plină vă va oferi oportunitatea de a face un pas înapoi și de a vă concentra asupra imaginii de ansamblu. Trebuie să începi să fii atent la intuiția ta. Ascultă ce îți spun mintea și corpul tău și evaluează-ți abordarea viitorului. Ideea este să știi când să acționezi și când să dai înapoi. Profitați de această ocazie pentru a căuta claritate interioară și liniște sufletească.

HOROSCOP! Vărsător: Nu ezita să intri în conflicte, acestea ar putea permite rănilor să se vindece

Horoscop
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Este timpul să fii mai vulnerabil și să-ți îmbrățișezi latura emoțională. Luna plină din Fecioară îți oferă oportunitatea de a fi autentic cu tine însuți și de a le face pe alții să știe cine ești cu adevărat. Nu ezita să intri în conflicte, deoarece acestea ar putea permite rănilor să se vindece și îți pot oferi o schimbare de perspectivă atât de necesară pentru viitor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel