Sari la conținut

Horoscop Alina Bădic 18- 24 februarie. Atenție la restanțele karmice! Cum știi că ești dator unei persoane, la nivel spiritual

Alina Bădic
Sursa foto: RomaniaTV
Predictii astrale pentru cele 12 semne zodiacale

Horoscop cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 18- 24 februarie? Se pare că unele zodii vor avea parte de surprize neașteptate, pe când altele trebuie să aibă răbdare pentru a dezamorsa posibile conflicte.

Alina Bădic a explicat la B1TV că intrăm într-o perioadă în care focusul se va pune pe viața interioară, mai mult. Oamenii vor fi nevoiți să-și răspundă la o serie de întrebări esențiale pe care le-au tot ascuns de ei înșiși pentru mult timp.

„Cu cinci planete în Vărsător, ceva se întâmplă la nivel spiritual. Cine și ce are de împărțit cu noi? Cine suntem noi în raport cu ceilalți? Cât de prețioasă e libertatea în aceste momente? Cum să fim originali și în ce domeniu?

La ce se referă identificarea misiunii noastre și cum ne putem activa factorul de noroc? Se văd în această perioadă restanțele karmice. Cum ne dăm seama dacă suntem datori unei persoane?”

Horoscop 18- 24 februarie. Berbec- Relaționări benefice

Berbecii sunt foarte contemplativi, visători, vor să aibă acces la informații la care nu are acces oricine. Dorință intensă de a întâlni oameni de care simt că-i leagă ceva deosebit.

Vin în viața lor tot felul de persoane cu care au o relație predestinată sufletească. Simt că au o anumită chimie cu cei cu care relaționează în această perioadă. Le pot apărea prieteni din copilărie, rude îndepărtate.

Taur- Noroc din toate părțile

Una dintre zodiile cele mai norocoase, cu Jupiter și Uranus în semn. Găzduiesc planeta norocului. Mulți Tauri în această perioadă se bucură de un factor de noroc suplimentar.

Lucrurile le ies mult mai ușor decât de obicei, le apar în cale persoane care-i ajută. Ei înșiși sunt foarte tonici și optimiști și au elan.

Gemeni- Informații importante

Revenire în forță pe zona profesională. Gemenii vor foarte mult să înțeleagă cum stau lucrurile într-un domeniu în care fie sunt deja specialiști, fie își doresc să crească. Dorința de cunoaștere se manifestă și în cazul lor.

E o perioadă în care ne putem ajuta dacă avem acces la informații superioare, din zona astralului superior. Cu acestea, ei se pot ajuta și în plan concret.

Horoscop 18- 24 februarie. Rac- Schimbare energetică

Perioadă deosebit de puternică prin faptul că au un clusterum pe Casa banilor făcuți într-un ritm mai alert, mai dinamic. E o Casă cu potențial financiar peste medie.

Vor fi multe mesaje din zona subtilă. Ceva extrarodinar de dinamic se întâmplă pentru ei și vor înțelege lucrurile de o cu totul altă manieră decât până acum. Schimbare la nivel energetic. Se face o împărțire corectă a anturajului.

Leu- Maturizare emoțională

Prea multe surprinze n-ar mai fi pentru Lei. De ceva vreme, Saturn și Neptun pe Casa Scorpionilor le face surpriza de a le arăta lucruri care au stat cu multă dibăcie ascunse exact în zona unde Leii au un interes special, anume acolo unde sunt oamenii care au reprezentat sau reprezintă ceva pentru ei. E bine să vadă aceste lucruri chiar dacă se întristează, deoarece așa se maturizează!

Fecioară- Zona profesională bine aspectată

Fecioarele vor avea foarte multe realizări, săptămâna aceasta, pe zona profesională. O implicare excesivă în plan personal. Mulți nativi vor să spună lucrurilor pe nume, vor să fie remarcați. Și nu neapărat de a ieși în evidență, dar este un moment în care ei trebuie să se arate așa cum sunt.

S-ar putea să apară și tot felul de persoane cu grad de predestinare la serviciu, care îi vor ajuta într-un mod cu totul special.

Horoscop 18- 24 februarie. Balanță- Mesaj important

Soarele are o propunere pentru Balanțe de a înțelege un mesaj care vine din sfera persoanelor la care țin. Trebuie să fie atente la comunicare. Cu siguranță vor primi un mesaj din partea unei persoane importante pentru ele.

Multe evenimente, aglomerare planetară, energie din Casa iubirii. O energie care plutește în aer, tot felul de mesaje plutesc în jurul lor din partea unor oameni de care le leagă emoții, sentimente.

Scorpion- Se cern prietenii și relații

Scorpionii tot contruiesc lucruri. Au o provocare care vine din sfera opusă, din zodia opusă. E o zonă de degringoladă, de haos, sunt domenii care nu mai funcționează cum ar trebui. Sunt și niște rupturi karmice în Casa astrală în care se găsesc Uranus și Jupiter (diferă în funcție de astrograma personală).

Sunt evenimente, persoane, situații care pur și simplu se desprind de ei, nu mai fac parte din destinul lor.

Săgetător- Vremea adevărului

Sunt foarte multe vibrații care vin către Săgetători de pe Casa relaționalului, vibrații care li se adresează într-un mod mai greu de descifrat. Vorbe destul de speciale, care pe undeva au o relevanță dincolo de aparențe.Saturn și Neptun în Pești vorbesc despre o puritate fără precedent din punct de vedere sufletesc, adică acum nu prea mai există ascunzișuri.

Chiar și o greșeală cât de mică va fi deconspirată. Săgetătorilor li se oferă un cadou: pot vedea cu adevărat cine sunt cei din jurul lor. La schimb, ei trebuie să cearnă, să selecteze dur oamenii.

Horoscop 18- 24 februarie. Capricorn- Responsabilitate pentru propriile fapte

Au un soi de marcaj în această perioadă. Vor să vină către ei lucruri care nu vin orice ar face. Cum Pluto a ieșit din Capricorn, ei simt o eliberare, dar e una bizară. Deci pe undeva ei simt că s-au eliberat de ceva, dar, pe de altă parte, această eliberare vine la pachet și cu un fel de responsabilitate. Capricornii încep să contruiască foarte multe lucruri. S-ar putea să apară o concurență importantă.

Vărsător- Încercări subtile

Foarte puternice aceste zile, cu cinci planete în semn. Apar foarte multe semne de întrebare. Încep să vadă tot felul de inadvertențe, lucruri care nu se leagă – de exemplu, o persoană se dă prieten, dar le face rău sau invers.

Multe semne de întrebare care par obositoare, haotice, dar care într-un viitor foarte apropiat se vor dovedi a fi foarte utile, căci îi orientează pe un drum. Vărsătorii trebuie să înțeleagă că pentru a afla ceva important despre ei, Universul îi va trece prin niște încercări.

Pești- Misiune karmică

Elevare sub toate aspectele. Peștii se întorc spre origini, misiunea pentru care au fost creați. Aproape că-și știu sufletul de parcă s-au născut ieri, încep să vadă lucrurile într-o variantă chiar puțin stranie.

Forță pe zona spirituală. Peștii se dedică misiunii lor karmice. Moment de maximă revelație, cu cinci planete pe Casa credinței. Apar în jurul lor tot felul de persoane ca niște îngeri, care le dau sfaturi și-i direcționează într-un mod incredibil.

E o perioadă benefică din toate punctele de vedere, dar, la schimb, Universul vrea să-i vadă în zona de contemplare, meditație, înțelepțire, de vigilență spirituală, în care să înțeleagă cine sunt ei și care e menirea lor pe lume.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel