Sari la conținut

Obiectul norocos pe care să-l porți mereu cu tine ca să atragi abundența financiară. Deblochează energia banilor

Imagine creată cu AI
Cristale care atrag abundența financiară

Abundența poate însemna lucruri diferite pentru fiecare persoană. Pentru unii, este un sentiment de împlinire și fericire, în timp ce pentru alții înseamnă prosperitate financiară sau o relație romantică armonioasă. Desigur, poate însemna și toate acestea la un loc.

Pentru a atrage abundența în viețile noastre, trebuie să ne aliniem cu energia abundenței. În esență, acest lucru înseamnă încredere.

Ar trebui să învățăm să ne încredem în noi înșine și să avem încredere în Univers. Există un câmp infinit de posibilități acolo pentru a manifesta dorințele inimii noastre. Cu toate acestea, dacă propria noastră energie vibrează la frecvențe mai joase de frică și îndoială, nu contează cât de mult ne concentrăm pe vizualizarea viselor noastre sau pe stabilirea intențiilor, abundența nu poate găsi calea către noi.

Încrederea, credința și recunoștința pentru ceea ce avem deja sunt cheile care deschid miraculos ușile pentru mai multă abundență să curgă în viețile noastre.

Iată o selecția de trei cristale care pot ajuta să deblochezi, să evoci și să atragi mai multă abundență în viața ta.

Cristale pentru abundență

Opal Verde

Energia echilibrantă și calmantă a cristalului de Opal Verde te îndeamnă să renunți la frică și îndoială atunci când plantezi semințele abundenței.

În loc să te îngrijorezi când și cum visele tale se vor transforma în realitate, încearcă să te simți bine în legătură cu locul în care te afli în viața ta chiar acum. Încearcă să găsești bucuria în prezent și să-ți menții vibrația ridicată.

După ce ți-ai stabilit intențiile și ai vizualizat rezultatul dorit, concentrează-te pe sentimentul pe care l-ai avea dacă toată abundența pe care vrei să o atragi în viața ta ar fi deja a ta.

Opalul Verde te va ajuta să te entuziasmezi cu privire la primirea lucrurilor pe care încerci să le atragi în viața ta. Acest sentiment de entuziasm te va ajuta să treci peste perioada de așteptare.

Lucrul cu un cristal de Opal Verde îmbunătățește imaginația și te ajută să-ți dezvolți creativitatea. Avem cu toții talente ascunse pe care le-am putea folosi într-un mod creativ pentru a atrage mai multă abundență în viețile noastre.

Opalul Verde este, de asemenea, un cristal excelent pentru stabilirea intențiilor și plantarea semințelor pentru un nou început.

Energia sa revigorantă și proaspătă simbolizează primăvara și creșterea vibrantă.

Ca un cristal al adaptării, te ajută să te adaptezi la schimbările circumstanțelor din viața ta și să profiți la maximum de oportunitățile incitante care îți apar în cale.

Aventurin Galben

 

Cristalele de Aventurin conțin cuarț, ceea ce le conferă o capacitate unică de a amplifica energia. Acest lucru este extrem de util în lucrul cu manifestarea, deoarece cristalele de Aventurin combinate cu orice alte cristale pot da putere suplimentară pentru a-ți manifesta visele.

Cristalul de Aventurin Galben te ajută să activezi și să echilibrezi chakra plexului solar, care este chakra de unde izvorăște puterea ta personală. Doar atunci când chakra plexului solar este activată, poate curge liber abundența în viața ta.

Cristalul de Aventurin Galben îți reamintește importanța încrederii în sine și a valorii tale personale pentru manifestarea dorințelor inimii noastre.

Atât de mulți dintre noi avem convingeri adânc înrădăcinate de lipsă de valoare care blochează fluxul abundenței. Lucrul cu un cristal de Aventurin Galben te ajută să îți dai seama că ești întotdeauna demn de toată abundența pe care Universul încearcă să o trimită în calea ta.

De exemplu, dacă îți dorești să atragi o relație romantică sănătoasă, dar în adâncul inimii tale nu crezi că meriți dragoste, blochezi subconștient fluxul abundenței. La fel se întâmplă și în cazul manifestării banilor și a prosperității financiare.

Este esențial să știi valoarea ta intrinsecă. Credința că meriți doar ce este mai bun este primul pas către a primi.

Cristalul de Aventurin Galben îți reamintește că, pe lângă vizualizare, stabilirea intențiilor și lucrul la propria ta valoare, ar trebui să faci și pași pozitivi către manifestarea rezultatului dorit.

Apatitul Albastru

Ce cristal ar putea fi mai potrivit pentru a te ajuta să-ți transformi visele în realitate, decât cristalul de manifestare – Apatitul Albastru.

Acest cristal albastru fermecător îți reamintește că, pentru a atrage abundența, ar trebui să îți schimbi mentalitatea de la lipsă la abundență. În loc să te pedepsești gândind că ai greșit ceva sau că ai ratat niște oportunități excelente în viața ta, încearcă să îți imaginezi posibilitățile nelimitate pe care Universul le are pregătite pentru tine.

Cristalul de Apatit Albastru îți reamintește că abundența este dreptul tău din naștere și că există oportunități uimitoare acolo așteptându-te să le prinzi. Lucrul cu acest cristal îți crește pofta de viață și te umple de motivație pentru a acționa spre transformarea viselor tale în realitate.

Un alt mesaj pe care Apatitul Albastru ți-l aduce este să ai încredere în momentul divin. Spune-ți că nu este nicio grabă pe drumul tău către mai mare împlinire și abundență.

Chiar dacă lucrurile nu arată atât de perfect acum, ai încredere și crede din toată inima că visele tale cele mai îndrăznețe sunt deja în drum spre tine. Acest lucru îți permite să te relaxezi și să te bucuri de momentul prezent.

Un ritual simplu cu cristale pentru atragerea abundenței

Stai confortabil într-un spațiu liniștit. Relaxează-ți corpul și mintea respirând adânc câteva ori.

Ia unul dintre cele trei cristale menționate mai sus și ține-l în mâinile tale. Închide ochii și vizualizează o lumină strălucitoare galbenă, verde sau albastră radiind din cristal și înconjurând întregul tău corp.

Acum, imaginează-ți că tot ceea ce îți dorești să atragi în viața ta este deja aici. Vizualizează-ți visul sau obiectivul în starea lui gata de realizare – ca și cum s-ar fi manifestat deja. Cum te-ai simți în acea situație? Încearcă să simți aceste sentimente acum. Folosește-ți simțurile văzului, mirosului, atingerii, gustului și auzului pentru a face visul tău să prindă viață.

Ai încredere că puterea cristalului te ajută deja să atragi dorințele inimii tale.

Când ești pregătit, deschide-ți ochii și adu încet atenția înapoi la mediul înconjurător. Simte-te liber să reciți următoarea mantră:

Sunt entuziasmat și pregătit să primesc toată abundența care îmi vine în cale. Accept această abundență cu inima deschisă și cu brațele deschise. Amin!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel