vineri, iunie 9, 2023

Horoscop 7 – 13 mai. Este o perioadă de repoziționări, de descifrare a mesajelor transmise de Univers. Unele zodii vor fi nevoite să selecteze oamenii din jur, altele vor avea parte de conflicte pe casa parteneriatelor.

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru toate cele 12 zodii, pentru săptămâna 7 – 13 mai 2023.

„Un moment astral de mare forță astăzi și zilele acestea. Impactul aspectelor astrale este deosebit, știm deja, vorbim despre o eclipsă foarte specială, o eclipsă de Lună, putem spune, fără a greși, eclipsa anului, o eclipsă care a avut loc ieri pe axa Taur-Scorpion, mai exact pe gradul 14, Taur 14 Scorpion, o eclipsă care are loc într-o coordonare și într-o colaborare totală cu Pluto, care se găsește acum între două semne zodiacale, un lucru de mare relevanță pentru noi toți.

Pluto se găsește pe final de Capricorn și chiar pe primul grad în semnul Vărsătorului, unde va intra în curând pentru două decenii”, a declarat Alina Bădic, la B1 TV.

Horoscop 7 – 13 mai: Berbec- Mesaje ezoterice

Pentru voi, eclipsa are loc pe o axă deosebit de puternică, pe axa 2.8, cea responsabilă și cu antrenarea unor forțe paranormale, ezoterice. În aceste condiții, mesajele universului s-ar putea să vină către voi, într-o formulă cu totul și cu totul deosebită, într-un mod în care nu te poți face că nu le vezi.

Cu siguranță există ceva ce v-a atras atenția în aceste zile, cu siguranță a fost ceva care s-a petrecut altfel decât de obicei.

Taur- Revelații

Poate vi se pare că nu s-a întâmplat neapărat ceva la nivel extern, dar trebuie să observați faptul că, cu siguranță, s-au întâmplat lucruri importante la nivel sufletesc, la nivel spiritual.

Poate că ați avut un fel de revelație, un soi de trăire care, pe undeva, v-a pus pe o linie de plutire. Putem debloca foarte multe lucruri folosind forța lui Uranus! Se pot produce evenimente neașteptate, ușor excentrice, schimbări ce ne pot orienta în altă direcție.

Gemeni- Acces la cunoaștere

Eclipsa joacă și rol de mentor, joacă și rol de educator, joacă un rol foarte special în viața noastră! Este vorba despre o transformare pe care trebuie să o faceți din perspectiva felului în care abordați lucrurile.

Pluto a fost destul de dur pentru voi până acum și a adus tot felul de turbulențe, dar acum migrează pe casa Săgetătorului, o casă nobilă, care nu vine cu atât de multe trăiri de mare patimă sau de mare tulburare sufletească, dar vine cu o invitație foarte fermă de a avea acces la cunoaștere.

Horoscop 7 – 13 mai: Rac- Selectați oamenii din jur

Eclipsa are o influență foarte specială asupra voastră, cu Luna în semnul Scorpionului, o Lună care vine cu un soi de infuzie pe zona emoțională. Vorbim despre elemente care au legătură cu relațiile cu oamenii care au impact asupra dumneavoastră. Trebuie să faceți o selecție!

În egală măsură, astrele vorbesc despre un soi de neconcordanță între transformările voastre din ultima perioadă și anturaj sau oamenii care încă mai sunt în preajma voastră.

Leu- Posibile conflicte

Pluton, care se pregătește să intre pe casa parteneriatelor, poate vorbi despre un soi despre conflicte care au o oarecare legătură cu un potențial partener de viață sau cu anumite parteneriate.

Trebuie să descoperiți care este zona de curaj, care este zona ce vă scoate din frică, din culpă, și să mergeți foarte mult pe acea filieră!

Fecioară- Exagerare a emoțiilor

Pentru voi apare o invitație extraordinară de a lucra pe zona comunicării, comunicare care capătă o relevanță cu totul și cu totul deosebită, în sensul că dacă spuneți lucrurilor pe nume, dacă le spuneți celorlalți exact ce vă doriți, s-ar putea să aveți surpriza să fie vindecate foarte multe răni!

Totul vine la pachet cu adevărul în aceste zile. Este vorba despre un soi de exagerare a emoțiilor, dar este important să rămânem imperturbabili, să rămânem în pace și să ne întoarcem la rădăcini în această perioadă.

Horoscop 7 – 13 mai: Balanță- Transformare

Încă mai experimentăm lucruri ce țin de posesiune, de posesivitate, de provocări! Pe undeva, se schimbă dinamica domestică, se întâmplă ceva care vă determină să aveți o altă raportate la tot ce ține de planul domestic – puteți schimba casa, puteți schimba relaționarea cu membrii familiei ș.a.m.d.

Are loc un fel de transformare pentru voi!

Scorpion- Personaj cu rol foarte relevant

Cu siguranță este o perioadă destul de agitată, plină de evenimente, iar evenimentele au o foarte mare relevanță! Trebuie neapărat să încercați să identificați cum puteți intra pe linia voastră de destin, o linie de destin extraordinar de puternică dacă stăm să analizăm aspectele de pe cer.

Cei mai mulți dintre voi aveți persoane cu un mare impact asupra voastră în această perioadă, fie că este vorba despre o persoană iubită sau o persoană care apare în viața voastră și care va juca un rol foarte, foarte relevant.

Săgetător- Cadou din partea Universului

Și pentru voi este o perioadă incredibilă! Într-un fel foarte dinamic, pozitiv și optimist, intrați și voi pe o linie de destin în care lucrurile urmează o expansiune, ca un fel de cadou din partea universului.

Avem nevoie însă și de persoane care să ne susțină! Ați avut tot felul de experiențe mai mult sau mai puțin plăcute, experiențe care v-au ajutat într-o maturizare despre care poate chiar nu credeați că mai este necesară.

Horoscop 7 – 13 mai: Capricorn- Moment de perfecționare

Eclipsa de Lună are o mare relevanță! Ea este importantă deoarece are loc pe axa relațiilor apropiate, pe axa iubirii, așa că probabil v-ați pus foarte multe întrebări despre ceea ce ar mai putea să se întâmple în viața voastră.

Sunteți foarte curioși să vedeți cu ce surprize vine universul – oricum este o perioadă foarte interesantă și trebuie să ne gândim cu ce propuneri poate să mai vină universul pentru a ne ajuta să ne perfecționăm!

Vărsător- Familia devine importantă

Astrele vorbesc despre relevanța membrilor familiei, pe care îi vedeți brusc într-o altă lumină. Urmează o perioadă care, pe undeva, ne dă de înțeles că nu putem funcționa de sine stătători, chiar dacă nativii Vărsător sunt renumiți pentru independență!

Oricum, cu Pluton în Vărsător, cu toții vom face lucrurile atipic, vom deveni cu toții rebeli și vom lupta pentru mai degrabă pentru o cauză decât pentru un interes personal.

Pești- Moment de mare cotitură

Simbolistica Eclipsei de Lună este plină de înțelesuri! Cu siguranță în aceste zile au fost discuții de mare relevanță sau tot felul de promisiuni, tot felul de intersectări cu persoane care au venit să vă comunice ceva.

Zodiile de apă au avut o stare emoțională puțin mai puternică în această perioadă. Dacă s-au inflamat anumite stări și v-ați simțit prea triști vizavi de o problemă, este clar momentul să faceți ceva semnificativ! Este un moment de mare cotitură pentru voi, în sensul că maturizarea este fără echivoc!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private