miercuri, martie 22, 2023

Horoscop Alina Bădic.Pentru săptămâna 5-11 martie, astrele ne îndeamnă la alegeri importante, care au legătură cu maturizarea fiecăruia dintre noi.

Astrologul Alina Bădic atrage atenția că alegerea făcută ne poate poziționa de parte binelui sau a răului.

„Ultimele grade ale unei zodii au un regim special, o componentă karmică, o zonă de transfer către un nivel înalt spiritual, prin desprindere de situații cu care, până la un punct, am fost confortabili.

Te-ar mai interesa: CNAS prelungeşte valabilitatea actualului contract...

Saturn împrumută, astfel, în acest moment, caracteristici de la cele două zodii Vărsător și Pești, fiind un liant între acestea.

Ce ne învață, așadar, aceste ultime grade, care ne pregătesc de marele eveniment astral al intrării lui Saturn în însuși semnul Credinței.

Nu faceți o alegere zilele acestea, faceți alegerea, acea alegere care te va poziționa definitiv de partea Binelui sau nu!”, a spus Alina Bădic, potrivit B1 TV.

Horoscop 5-11 martie Alina Bădic: Berbec- Situație dificilă

Este un moment destul de greu, întrucât, pentru voi, Saturn vine poziționat pe casa Credinței. Este un aspect care vă dă puțin universul peste cap, în sensul că aduce în prim-plan o situație care vă dă de gândit foarte mult, vă schimbă foarte mult.

Te-ar mai interesa: Ce alimente se consumă în cea mai fericită țară di...

Poate să apară o anumită formă de autoritate care vă necăjește, vă nemulțumește sau vă domină, dar într-un în fel în care, totuși, veți înțelege că trebuie să ascultați de această autoritate și că vă vorbește dintr-o perspectivă foarte corectă.

Taur- Preocupări spirituale

Este un moment în care vă găsiți foarte multe preocupări spirituale, non-conformiste. Cunoașteți mulți oameni – dispar unii, apar alții – în condițiile în care, pentru voi, intrarea lui Saturn în Pești are loc pe casa Prietenilor.

Te-ar mai interesa: STUDIU. Încă un risc în plus pentru copiii care nu...

Veți strânge legături cu persoane care vor începe să joace un rol în viața voastră, un rol nu temporar, ci unul mai semnificativ. Saturn unește destine, printr-o componentă care vorbește despre preocupări concrete, patrimoniu comun.

Gemeni- Atenție la zona profesională

Din punct de vedere profesional, vă doriți să creșteți ierarhic și să aveți un soi de confirmare din partea celorlalți. Vă veți dori să aveți un alt statut și să fiți priviți de ceilalți la adevărata voastră valoare!

Te-ar mai interesa: Cele mai bune remedii naturiste pentru spondiloza ...

Poate că până acum ați fost prea prietenoși la locul de muncă, însă acum Saturn vă întreabă dacă nu cumva credeți că ar trebui să fiți mai puțin joviali pentru a fi mult mai respectați și mai bine priviți în zona profesională.

Horoscop 5-11 martie Alina Bădic: Rac- Călătorii

În orice caz astral, Saturn impune o maturizare! Indiferent ce casă ocupă, este o casă karmică, o casă în care ne dăm un test al maturității. Având în vedere că la voi are loc pe o casă a elevării, a călătoriilor și a raportării la univers de o manieră foarte evoluată, cu siguranță vă veți un domeniu în care o să creșteți foarte mult și o să aveți niște călătorii cu o amprentă foarte puternică.

Te-ar mai interesa: Tratament revoluţionar pentru pacienţii cu leucemi...

Leu- Informații din astral

Regulile cu coordonare lumească nu vor mai funcționa pentru voi! Va trebui să vă abandonați unor înțelesuri mistice, misterioase, care țin foarte mult de planul divin, de informații ce vin din astral. Poate că există lucruri care vă scapă, dar ele clar au o logică.

În altă ordine de idei, Saturn în casa a VIII-a vorbește despre o investiție foarte serioasă pe care o veți face, vorbește despre o transfigurare a întregii voastre vieți într-un mod în care veți face cu totul și cu totul altceva cu energia voastră.

Fecioară- Responsabilizare

Pentru voi, Saturn migrează extraordinar de frumos, de pe data de 7 martie, pe semnul opus. Că e vorba de relația de cuplu sau de nu, veți intra într-un tip de relaționare foarte solicitant, care vă obligă, pe undeva, să vă responsabilizați de o manieră mult mai puternică decât până acum.

Saturn pe casa a VII-a vorbește despre cel puțin o persoană care vă pune în fața unei cereri, unei austerități, în sensul că vrea să fiți foarte serioși în această zonă.

Horoscop 5-11 martie Alina Bădic: Balanță- Schimbare într-un anume domeniu

Este foarte important să înțelegeți că saltul lui Pluto va însemna și pentru o voi o schimbare într-un anumit domeniu. Pe de altă parte, cu Saturn migrând pe casa umilinței, pe casa ne care ne punem în slujba altora, este foarte important să observați în ce domeniu nu mai sunteți atât de centrați pe propria persoană și vă sugerează universul să vă concetrați mai mult pe ceilalți.

Scorpion- Reechilibrarea situațiilor karmice

Pentru voi, migrarea lui Saturn are loc pe un semn prieten, pe semnul Peștilor. Trebuie să fiți foarte atenți deoarece planul personal este unul care devine foarte incisiv, în sensul în care din această oglindă astrală poate să apară o persoană care, pe undeva, vă solicită, are o așteptare.

Se reechilibrează tot felul de situații karmice cu persoane care poate au avut, la un moment dat, un rol în viața voastră, fie ei profesori, mentori sau rude.

Săgetător- Familia

Pentru voi, intrarea lui Saturn în Pești are loc pe casa Familiei, pe o casă domestică. Familia sau persoane cu care există o legătură apropiată vă vor solicita foarte mult, iar Saturn vă va ajuta să vă maturizați în următoarea perioadă, până în 2026. Este o zonă pe care poate că ați neglijat-o sau ați tratat-o mai cu indulgență în ultima vreme.

Horoscop 5-11 martie Alina Bădic: Capricorn- Socializare

Saturn migrează pe casa a III-a și vă invită să vă ocupați puțin mai mult de socializare, de relaționare, de intermediere, de lărgirea orizontului alături de persoane din anturajul apropiat. Pe de altă parte, unii dintre voi se vor gândi destul de serios la o re-securizare a lucrurilor și vor alege să transforme ceva ce până acum a stat mai în așteptare.

Vărsător- Investiții unice

Ce poate fi mai mult dacă nu trecerea lui Saturn din semnul vostru pe semnul următor? Ca atare, toată această maturizare care s-a produs se duce acum către casa a II-a, a acumulărilor, a investițiilor.

Foarte mulți dintre voi vor face investiții unice și se vor gândi mai bine cum să se re-valideze. Veți face niște acte de caritate, veți deveni și mai filantropi, și mai generoși!

Pești- Eveniment unic, care se întâmplă o dată la 29 de ani

Saturn intră în semnul vostru, un eveniment de mare forță, care se întâmplă o dată la 29 de ani! O maturizare unică, o maturizare care vă va pune, peste doi-trei ani, în poziția de mentori, într-un domeniu care vă va face să străluciți.

Deși poate va fi o perioadă puțin mai austeră cu Saturn în Semn, cu siguranță vă va ajuta enorm să deveniți atât de buni într-un domeniu încât să le dați altora sfaturi din postura de profesori.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private