Sari la conținut

Și-a înscenat propria moarte, ca să vadă cine plânge după el. Cum au reacționat familia și prietenii

Și-a înscenat propria moarte, ca să vadă cine plânge după el. A crezut că a pus la cale un plan genial și că va afla, astfel, dacă e sau nu „cel mai iubit dintre pământeni”. Numai că, după ce adevărul a ieșit la iveală, toată lumea a fost furioasă.

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Brazilia și-a înscenat propria moarte doar ca să vadă câtă prețuire are printre prietenii și familia sa și cine vine sau nu la înmormântarea lui.

Baltazar Lemos, din Curitiba, Brazilia, organizează diverse evenimente private, inclusiv înmormântări. Prin urmare nu i-a fost greu să își organizeze propria înmormântare.

Arquivo de baltazar lemos - i7 News

 

Și-a înscenat propria moarte, ca să vadă cine plânge după el

Și-a încropit planul cu minuțiozitate: pe 10 ianuarie, a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook care anunța că „la începutul acestei după-amiezi triste, Baltazar Lemos ne-a părăsit. Mai multe informații vor fi disponibile în curând”.

Cu o zi înainte, postase pe aceeași pagină o fotografie făcută în fața spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, care sugerează că bărbatul fusese internat acolo, astfel că acesta pățise ceva. Membrii familiei sale au fost șocați când au văzut anunțul, pentru că nimeni nu știa că ar avea probleme și că a ajuns în spital.

Planul bărbatului a mers mai departe: la ceva timp după primul anunț, „cineva” a postat pe pagina lui de Facebook data, ora și locul ceremoniei de înmormântare.

Întristați de „vestea tristă”, prietenii și familia lui Baltazar Lemos s-au adunat, pe 18 ianuarie, într-o capelă mică din orașul natal, Curitiba, pentru ceea ce se așteptau să fie o înmormântare.

Hombre finge su muerte para ver quién acudía al funeral

Familia și prietenii au fost revoltați, acuzându-l pe bărbat de cruzime

Povestea ia, în acest moment, o turnură sinistră: la un moment dat, vocea lui Baltazar a început să se audă dintr-o boxă povestindu-și viața, iar unii dintre cei prezenți au început să plângă, crezând că este o înregistrare.

Dar după câteva minute ușile altarului s-au deschis, iar el și-a făcut apariția în fața mulțimii împietrite de groază. O parte din cei prezenți au început să plângă, alții au rămas pur și simplu cu gura căscată, iar alții au fost de-a dreptul furioși.

În final, bărbatul a explicat că și-a înscenat moartea pentru a vedea cine vine la înmormântare.

„Mi-a venit ideea acum cinci luni… Adevărul este că am vrut să știu cine mă va plânge. Nu am spus nimănui ce am de gând să fac, pentru că am vrut ca planul să funcționeze. Nu voiam să rănesc, să jignesc sau să fac vreun rău cuiva. Îmi cer scuze sincer”, a declarat Lemos, potrivit otempo.com.br.

A fost momentul în care toți apropiații săi i-au răspuns după cum se cuvine, acuzându-l de cruzime.

 „Îl cunosc din 2001. Cred că toată povestea este oribilă. Am avut o zi tristă, iar apoi am simțit revoltă. Pentru mine a murit… Toate întâmplarea a fost de prost gust”, a spus un colaborator apropiat al lui Baltazar Lemos.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel