Sari la conținut

Horoscop Camelia Pătrășcanu. O zodie va lua decizia vieții sale! Vin schimbări MAJORE

Astrolog Camelia Pătrășcanu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop cu astrologul Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu aduce noutăți extrem de interesante în privința unor semne zodiacale. Din câte se pare, în urma eclipsei din 8 aprilie se vor schimba multe aspecte, așa că se anunță o perioadă agitată.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce se va întâmpla în cazul unor semne zodiacale imediat după eclipsa din 8 aprilie. Există nativi care trec printr-o schimbare interioară, în vreme ce alții vor culege roadele muncii lor.

Concomitent, Luna Nouă mai poate avea efecte și asupra unor nativi. Este posibil ca aceștia să realizeze că nu sunt în locul potrivit și că acest lucru impune o schimbare majoră.

„Berbecii pot experimenta transformări interioare, conștientizări puternice, dar și motivări pentru a continua ce și-au propus. La Tauri, Eclipsa de Soare le poate aduce roade bune sau rele ale lucrurilor pe care le-au făcut. La Gemeni Luna Nouă le aduce revelații şi conștientizări în legătură cu faptul că sunt într-un loc nepotrivit”, spune Camelia Pătrășcanu, conform Antena 3 CNN.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Noutăți interesante pentru trei zodii

Racul e cel care va lua decizia vieții sale. Persoanele născute în această zodie sunt gata să producă o schimbare la nivel personal și profesional, așadar sunt pregătiți în acest moment.

În cazul Leilor, apare o analiză de rigoare cu rezultate pozitive, în timp ce pentru Fecioare, un sacrificiu. Este posibil ca cei născuți sub acest semn zodiacal să renunțe la oameni sau la unele obiceiuri.

„Racii pot lua, sub influenţa acestui fenomen astrologic, decizii mari de viață atât profesional, cât și conjugal. Fac un lucru pe care trebuiau să îl facă de mult. Leii sunt ajutați cu claritate, anticipând niște consecințe pe termen lung ale unor crezuri personale, proiecte sau acțiuni. Fecioarele pot avea curajul de a face un sacrificiu și a merge mai departe, pot lăsa în urmă viciile, slăbiciunile sau pot renunța la atitudini care sunt pierzătoare”, adaugă astrologul Camelia Pătrășcanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel