Sari la conținut

Horoscop chinezesc, 4 octombrie. Zodia avertizată: Stai departe de oamenii care…

Horoscop chinezesc
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodiac chinezesc

Horoscop chinezesc, 4 octombrie. Vom avea parte de o zi cu multe surpize pentru unele semne zodiacale, dar și cu multe provocări și avertizări pentru altele.

Pentru Câini și Șobolani se anunță câștiguri financiare, iar Tigrii vor primi aprecieri care îi vor lua prin surprindere. Șerpii sunt avertizați în privința cheltuielilor, iar Dragonii vor fi supuși unor încercări.

Horoscop chinezesc, 4 octombrie

Iată care sunt predicțiile zodiacului chinezesc pentru ziua de 4 octombrie, potrivit fanatik.ro.

Șobolan: Ai parte de evoluții din punct de vedere financiar. Primești un bonus la serviciu sau o moștenire pe care o aștepți de multă vreme.

Bivol: Ar fi cazul să începi să ai încredere mai mult în instinctele tale, căci nu vei regreta nicio secundă. E timpul să-ți îndrepți mai mult atenția spre Univers.

Tigru: S-ar putea să fii lăudat de o persoană neașteptată și asta să te ia prin surprindere. Oricum ar fi, profită de acest moment.

Iepure: Ți-ai propus să reușești și te ți ții de promisiune. Asta se vede cu ochiul liber din munca și devotamentul pe care le ai la locul de muncă.

Dragon: Faci față cu brio provocărilor care ies în calea ta. Ține capul sus în continuare și vei avea parte numai de reușite de acum înainte.

Șarpe: Ai grijă la cheltuieli. De la o vreme încoace nu mai știi cum să îți gestionezi bani și îi arunci pe lucruri inutile.

Avertisment pentru aceste zodii!

Cal: Din punct de vedere medical te simți excelent și simți că poți muta munții din loc. Ai foarte multă încredere și energie.

Capră: Trebuie să încerci să eviți orice tip de conflict care îți strică starea de spirit. Stai departe de oamenii care preferă certurile în locul comunicării.

Maimuță: Sunt șanse mari să te implici într-o relație sentimentală cu un coleg de serviciu și să nu iasă tocmai ce ai visat.

Cocoș: Ai parte de vești bune: cineva din trecut care se gândește la tine și îți trimite o invitație complet surprinzătoare.

Câine: Trebuie să te aștepți la posibilitatea unei creșteri financiare, dar pentru asta trebuie să renunți la timpul cu familia. Ai mare grijă ce alegi.

Mistreț: Ai parte de o experiență frumoasă cu partenerul de viață. Ce trebuie să reții este că se anunță o zi inedită pe care nu o vei uita prea curând.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.