Sari la conținut

Soarele în zodia Scorpion: evenimente predestinate și revelații. Horoscop Daniela Simulescu 23-28 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop zilnic

Săptămâna 23 – 28 octombrie aduce în prim plan un evenimeny astral deosebit: eclipsa de lună. Evenimentul va avea loc în noaptea de 28 spre 29 octombrie.

Horoscop Daniela Simulescu 23-28 octombrie 2023 BERBEC

Nu esti in cea mai buna perioadă a vietii tale, toate aspectele acestei săptămâni te trag putin in spate, astfel încât va trebui să stai spectator. Un moment crucial este cel legat de partea financiară si de valoarea pe care ţi-o acorzi – cât consideri că valorezi, atâta primeşti. Mare grija la cheltuieli, la decizii si la planuri.

Horoscop Daniela Simulescu 23-28 octombrie 2023 TAUR

Îngrijeşte-te de sanatate, nu neglija simptomele. Apar si decizii pe plan relaţional. S-ar putea să ieşi din situaţii toxice, fie că sunt cele profesionale sau relaţionale.

Horoscop Daniela Simulescu 23-28 octombrie GEMENI

Apar schimbari la locul de munca care nu îţi plac, vei avea revelatii. Ai tendinţa să te autodiagnostichezi, dar e o mare greşeală. Evită să citeşti pe internet, nu îi lăsa pe cei din jur să îţi spună ce ai, mergi la medic. Relatiile cu colegii sunt complicate, evită bârfele cu orice preţ.

Horoscop Daniela Simulescu 23-28 octombrie 2023 RAC

Săptămâna aceasta ar fi util să înţelegi că nu totul este despre tine, este şi despre copilul tău, indiferent ce vârstă are acesta. Nu îi impune lucruri, evită să nu ţii cont de ce îşi doreşte el. Lasă-l să respire, are nevoie să fie auzit. Apar şi schimbări de planuri.

Horoscop 23-28 octombrie 2023 LEU

Ai un sentiment de neimplinire, de nevalidare la locul de muncă, iar asta se intampla pentru că nu eşti mulţumit de fel. Dacă ai avea un punct de echilibru in viata ta, nu te-ar afecta atât de rău lucrurile de la serviciu. Găseşte-ţi o pasiune şi focusează-te pe ea. Vezi de unde provine suferinta, nevoia de validare.

Horoscop Daniela Simulescu 23-28 octombrie 2023 FECIOARĂ

Mare grija la drumuri, la tot ce inseamna chestiuni administrative, atentie la relaţiile cu oamenii apropiati. Nu trata nicio calatorie in mod superficial. Învaţă ceva din orice călătorie, interacţionează cu oamenii, învaţă de la ei. Este un moment bun pentru cei care vor sa se intoarca in tara sau vor sa plece din tara.

Horoscop 23-28 octombrie 2023 BALANŢĂ

Nu este cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Poţi face bani, dar intervine o cheltuială neprevăzută si banii se duc. Problema e că te întinzi mai mult decât ţi-e plapuma..

Horoscopul săptămânii 23-28 octombrie 2023 SCORPION

Aştepţi ca ceilalţi să facă totul şi tu nu faci nimic. Asta pentru că ai convingerea că meriţi. Dar nu o să treacă nimeni la fapte, ceea ce te va frustra. Ai multe decizii de luat pe plan relaţional.

Horoscop Daniela Simulescu 23-28 octombrie SĂGETĂTOR

Este o săptămână în care îţi vei reprioritiza activităţile. Este important să faci ce ai de făcut, dar fără să te chinui. Lasă deoparte excesul de zel, aleg calea simpla, e o saptămână buna pentru scurtaturi. E obligatoriu să îţi îngrijeşti sănătatea mentală şi fizică.

Horoscop Daniela Simulescu 23-28 octombrie 2023 CAPRICORN

Copiii au nevoie mai mult ca oricand sa fii langa ei. Dar mai întâi oferă-ţi ţie calm, liniste, doar aşa vei avea aceste lucruri ca să le dai şi lor. Nu insista pe prieteni, cunostinte, ci pe ce e in jurul vostru, copii, familie.

Horoscop Daniela Simulescu 23-28 octombrie 2023 VĂRSĂTOR

La locul de muncă se iau decizii care nu îţi sunt pe plac. Dacă ai subordonaţi, ai tendinţa să fii prea autoritar. Dacă nu ai o relaţie prea bună cu şefii, ai senzaţia că aceştia îţi comandă ce să faci cu prea multă autoritate.

Horoscop săptămânal Daniela Simulescu PEŞTI

Te poţi confrunta cu probleme de sănătate importante. Pe lângă asta, acumulezi frustrări la serviciu. Această săptămână te învaţă să accepţi situaţiile, să le bagi în sertare ale vieţii tale şi să le laşi acolo, astfel încât să nu-ţi contamineze şi alte părţi ale vieţii.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: