Sari la conținut

Horoscop IANUARIE 2023. Mihai Voropchievici: Atenționare pe sănătate pentru ACESTE 4 zodii

mihai voropchievici horoscopul săptămânal
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Mihai Voropchievici, numerolog

Horoscop IANUARIE 2023. Mihai Voropchievici: Atenționare pe sănătate pentru ACESTE 4 zodii

Începutul de an 2023 se anunță destul de abrupt, iar la capitolul sănătate, e nevoie de toată atenția. Nativii din Fecioară, Berbec, Gemeni, și Peștii sunt cele patru zodii care primesc atenționări din partea astrelor.

Mihai Voropchievici, vine cu sfaturi prețioase pentru fiecare zodie legate de sănătate! Iată previziunile, potrivit fanatik.ro.

Horoscop IANUARIE 2023

Pentru cei născuți în zodia Berbec, vor fi scurte perioade dificile. Au unele probleme cu greutatea, mare grijă că vin după sărbătorile de iarnă. E bine să facă analize sau alte proceduri medicale, dacă li se permit ori dacă e o urgență.

Nativii Taur. Vor exista perioade bune, dar și zile nefavorabile în care energia lor scade. Vindecarea în plan afectiv-emoțional e cea mai importantă. Asta trebuie să facă trimitere la tot ce au ei legat de dragoste, de suflet. Alimentație fără abuzuri, chiar și o dietă le-ar prinde bine.

Gemeni. Cu sănătatea va fi totul rezonabil, cu unele momente mai dificile. Lipsa de energie e pregnantă. Să nu se forțeze să facă munci cu efort considerabil. Dacă merg la sală, să apese mai ușor pe pedală. Ca să aibă o stare bună, e bine să își maseze brațele, umerii în mod regulat, la fel gleznele, gambele și șoldurile. Le vor da o coloană vertebrală bună. Au efecte asupra coloanei.

Nativii Rac. Sănătatea e bună, dar o pot îmbunătăți așa că să apeleze la masaj, că e o binefacere pentru tot parcursul anului. Să vă masați scalpul, fața. zona ficatului, dar și coapsele. Doamnele să facă un control periodic al sânilor. Să aibă grijă de sistemul digestiv.

Mihai Voropchievici: Atenționare pe sănătate

Leu. Sănătatea se îmbunătățește. Să aibă grijă de inimă și coloană. Mai multă moderație cu sexul, căci au o armată de zile în care apelează la dragoste. Să își maseze regulat picioarele pe termen lung, dar și terapiile alternative și cele spirituale îi ajută.

Fecioară. Sănătatea trebuie monitorizată pentru tot anul. Va trebui să se ocupe de toată sănătatea, pe care de multe ori o viciază prin ipohondria de care dau dovadă, dar și pentru că mentalul lor poate aduce niște probleme.

Balanță. Sănătatea se îmbunătățește progresiv. Sunt și perioade de disconfort, dar sunt pasagere. Masarea șoldului și spatele. Să hidrateze rinichii. Genunchii sunt sub observație tot anul. Să aibă grijă de oase, piele și dinți. Prioritară e mai mult sănătatea.

Scorpion. După 20 ianuarie e nevoie de mai multă atenție la starea lor. Să evite să facă analize și proceduri medicale. Recomandări de detoxifiere!

Săgetător. Cu sănătatea stau bine în ianuarie, dar să apeleze la masajul spatelui, genunchilor, coapselor și al gleznelor. O sănătate emoțională e mai binevenită din 27 ianuarie încolo.

Capricorn. Sănătatea e bună în principiu. Să nu se ocupe prea mult de ea. Sunt situații pasagere ce pot fi îmbunătățite prin masajul umerilor, al coloanei. Pielea și oasele necesită mai multă atenție.

Vărsătorii au o lună fără surprize la capitolul sănătate. Totul funcționează în parametri normali.

Peștii, ca de obicei, au lipsa de energie ca principală cauză a stării lor de disconfort. Mai ușor cu sportul la sală. Să respecte limitele pe care  le impune corpul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel