Sari la conținut

Horoscop, miercuri, 16 martie. Daniela Simulescu: Veți începe să resimțiți energia Lunii Pline

Astrolog Daniela Simulescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop zilnic

Horoscop, miercuri, 16 martie. Daniela Simulescu, astrolog DC News, a realizat previziunile astrologice pentru ziua de miercuri, 16 martie 2022. Ce ne rezervă astrele?  Veți începe să resimțiți energia Lunii Pline.

„Luna își va începe tranzitul în semnul Fecioarei. Veți începe să resimțiți energia Lunii Pline de pe 18 martie. Mâine, Mercur va face un sextil cu Uranus. Conjuncția strânsă dintre Venus și Marte din semnul Vărsătorului ne ajută să devenim mai obiectivi”, a menționat astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop, miercuri, 16 martie. Daniela Simulescu: Veți începe să resimțiți energia Lunii Pline

Berbec

Problemele personale te vor apăsa și acest fapt se va vedea în modul în care te ocupi de proiectele profesionale. Ești foarte absent.

Taur

Cere și ți se va da! Mai ales la locul de muncă, de la șefi sau colegi. Nu este una dintre acele zile în care să te plângi că nu ai unele resurse pentru că le vei primi.

Gemeni

Mercur simte energia lui Uranus și vei fi dornic să afli și părerile altora sau să mai renunți la aciditatea ta. Oamenii te vor aprecia pentru diplomație.

Rac

O zi nemaipomenită pentru a te ocupa de chestiunile administrative, de drumuri amânate sau vizite la persoanele cele mai dragi.

Leu

Părerile celorlalți te vor bloca. Ți se vor activa multe frici și cu greu vei reuși să le gestionezi. Astrele îți recomandă să fii mai atent la investiții.

Fecioară

Este una dintre acele zile în care te ocupi doar de ajustări. Îți va fi dificil să te bazezi pe ceva, mai ales că totul în jurul tău trebuie modificat.

Balanță

Astrele îți recomandă să nu te iei prea în serios la locul de muncă. Vei observa că genul acesta de atitudine îți va crea doar neplăceri din partea colegilor.

Scorpion

Familia are nevoie de tine. Tu oricum aveai programul încărcat, deci nu vei avea timp de respiro. Nu refuza ajutorul dacă îți este oferit de apropiați.

Săgetător

În carieră pot fi unele schimbări strategice pe care nu le înțelegi deloc. Dar astăzi nici nu trebuie să îți pierzi energia cu acest fapt, ci mai degrabă cu familia.

Astrolog: Nivelul de empatie este uimitor

Capricorn

Vei fi mult mai blând în discuții și vei încerca să te pui întotdeauna în pielea interlocutorului. Nivelul de empatie este uimitor.

Vărsător

Venus și Marte îți dau multă apă la moară. Iar tu ce vei face? Multe cheltuieli. Unele chiar riscante sau pentru a demonstra ceva celorlalți.

Pești

Ești prea centrat pe nevoile personale. Partenerul va observa că ești absent, că nu te implici în problemele comune.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: