Sari la conținut

Horoscop Minerva 27 mai- 2 iunie. Luna Plină afectează planul financiar. Află cine câștigă și cine pierde bani

Minerva
Sursa foto: wowbiz,ro
Predictii astrale

Horoscop  27 mai – 2 iunie. Minerva dezvăluie că Luna Plină din Capricorn, care se află în zonă financiară în casa a opta, influențată fiecare zodie în parte.

Află în continuare care sunt previziunile pentru săptămână în curs și care sunt nativii cu noroc la bani, potrivit Wownews.

Horoscop Minerva 27 mai- 2 iunie. Berbec- Încrederea în forțele proprii

E o perioadă excelentă pentru a-ți recupera încrederea în forțele proprii și pentru a vedea pe ce drum mergi mai departe. Ține cont de intuiție și uită de atitudinea critică a celor din jur. Concentrează-te pe detaliile practice.

Taur- O mai veche dorință se îndeplinește

Acceptă că sunt lucruri pe care nu le poți schimba. Perioada asta primești ceva la care ai tânjit multă vreme. Verifică informațiile. Astrele spun că resursele umane și chestiunile juridice sunt favorizate. Știi locul unde vrei să fii.

Gemeni- Prieteni noi

Ieși din rutina zilnică și construiești lucruri care funcționează pentru tine. Mergi mai departe, în timp ce relațiile de la locul de muncă se pot intensifica. Legi prietenii noi. Lasă îndoielile deoparte și caută un alt loc de muncă pentru a afla ce-ți place să faci.

Horoscop Minerva 27 mai- 2 iunie. Rac- Reabilitarea imaginii

Se anunță un interval grozav, perfect pentru a încheia unele proiecte. Gestionezi neplăcerile din carieră pentru a-ți putea reabilita imaginea. Viața socială te ține în priză, dar nu uita că odihna este mai importantă decât ieșirile în oraș, în fiecare seară.

Leu- Un nou drum profesional

Se anunță o perioadă ideală pentru a-ți lua zborul din cuib. Descoperi oameni noi, îți urmezi convingerile și mergi pe drumul tău. Stresul și oboseala se fac simțite, însă asta nu te împiedică să închei un proiect și să începi altul nou.

Fecioară- Încredere în propriile instincte

E timpul să ai mai multă încredere în instinctele tale. Astrele anunță romantism și eliminarea unor probleme. Fă-ți treaba ca la carte și munca te va duce la o discuție cu un șef. Uită de critici și nu fă promisiuni pe care nu le poți respecta.

Horoscop Minerva 27 mai- 2 iunie. Balanță- Proiecte și relații profesionale

Pacea și cooperarea se fac simțite în această perioadă. E o săptămână excelentă pentru a reface relațiile profesionale. Nu-ți asumi mai multe riscuri decât poți duce. Fă-ți timp pentru a organiza planuri, proiecte, teme.

Scorpion- Schimbare importantă

O schimbare bate la ușa ta. Te concentrezi mai mult pe autodisciplină și ești gata să susții orice plan, cauză. Agenda devine mai încărcată odată cu contactele pe care le ai. E momentul pentru economii și pentru a plăti datoriile.

Săgetător- Timpul de a acționa

Începi să îți folosești ideile, să le pui în mișcare. E timpul să acționezi dacă vrei să îți întemeiezi o familie sau să îți găsești o pasiune. Fii precaut și nu prea generos cu cineva de la locul de muncă. Ai tendința de a lua decizii la impuls, să faci greșeli.

Horoscop Minerva 27 mai- 2 iunie. Capricorn- Relații excelente

Pui foarte mare accent pe muncă, pe atenția la detalii și pe finalizarea lucrurilor pe care le-ai început deja. Se clarifică anumite nelămuriri dacă îți confrunți superiorii. Ai relații bune cu ceilalți. Legăturile joacă un rol foarte important. Pot ieși la suprafață probleme emoționale.

Vărsător- Bani și oportunități excelente

Vorbești cu pasiune perioada aceasta, faci furori. Ia în calcul să urmezi niște cursuri sau să ții chiar tu unele. La serviciu lucrurile intră într-un ritm mai lent. Fii flexibil și rămâi echilibrat emoțional. Exploatează oportunitățile care apar și banii nu vor întârzia să vină.

Pești- Discuții și schimbări la locul de muncă

Zilele astea ești ocupat, ai preocupări multiple și multe conversații. Atitudinea contează enorm, fiind o perioadă perfectă pentru a te implica într-un proiect de grup. Pot apărea transformări neașteptate la serviciu, din partea șefilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel