joi, august 13, 2020

Săptămâna 12-18 noiembrie este cea mai importantă din acest an! Axa Destinului se schimbă și toate zodiile sunt influențate. În plus, planeta Marte intră în zodia Pești, Venus revine la mersul direct în zodia Balanță, iar Mercur își începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător, potrivit horoscop Oana Hanganu.

Din punct de vedere astrologic, prima parte a săptămânii nu va fi marcată de evenimente foarte importante.

Citește și:

Luni, 12 noiembrie, Luna se va afla în zodia Capricorn, alături de planeta Transformării, Pluton și de planeta Responsabilității, Saturn și va fi în armonie cu Soarele aflat în zodia Scorpion.

Contextul astral îi va favoriza pe cei care sunt foarte punctuali și responsabili, respectă cu strictețe ierarhiile și regulamentele, se concentrează pe adevăratele priorități și… muncesc foarte mult.

Citește și:

Capricornul este o zodie care cere foarte muncă, seriozitate și responsabilitate pentru atingerea obiectivelor sau îndeplinirea dorințelor.

Vineri, 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Pești și va accentua interesul pentru spiritualitate și pentru binele comun și va favoriza ”generozitatea concretă”, implicarea în acțiuni caritabile sau în lupta pentru un ideal sau pentru o cauză anume.

Citește și:

Dar Marte în Pești poate aduce și tensiuni în cupluri sau în colaborările profesionale pentru că va intensifica sensibilitatea și tendința de a reacționa emoțional.

Tot vineri, 16 noiembrie, planeta Iubirii și Armoniei, Venus, va reveni la mersul direct în Balanță, zodia Parteneriatelor. Iar asta este o veste bună și pentru cupluri, dar și pentru cei singuri! Dragostea va pluti în aer și multe persoane vor avea (mai mult) noroc în dragoste.

Sâmbătă dimineața, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător și va reveni la mersul direct în ziua de 6 decembrie.

Dar cel mai important eveniment al săptămânii va fi schimbarea Axei Destinului: în weekend, Nodul Nord va intra în zodia Rac, iar Nodul Sud va intra în zodia Capricorn.

În plan general, Axa Destinului pe segmentele zodiacale Rac și Capricorn va pune accent pe responsabilitățile pe care le avem în familie sau față de familie, dar și față de comunitate, țară, valori și tradiții. În același timp, va accentua dorința de succes în carieră și va pune preț pe muncă, responsabilitate și seriozitate.

Parteneri