sâmbătă, iulie 2, 2022

Horoscop RUNE 30 mai- 5 iunie. Această zodie primește o ATENȚIONARE foarte serioasă.  Numerolog: Doar așa vor trimfa. Trebuie să….

Cunoscutul numerolor Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 30 mai- 5 iunie.

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, Voropchievici a dezvăluit că nativii din Balanță trebuie să se tempereze, Leii vor avea parte de schimbări importante și, de asemenea, Gemenii primesc o atenționare serioasă.

Te-ar mai interesa: Cod galben și portocaliu de ploi și vijelii în jum...

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie pentru Berbec

Berbecul să rămână acasă în săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022, în aşteptarea unei schimbări foarte importante. O schimbare în familie.

Horoscop  30 mai – 5 iunie pentru Taur

Taurul este pus pe puţină ceartă în această săptămână. Vrea să susţină o bătălie. Runa îi spune că tot el va cunoaşte câştigul, dar să prefere pacea.

Horoscop 30 mai – 5 iunie pentru Gemeni

Nativii din zodia Gemeni primesc o atenţionare foarte serioasă. În săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022, Gemenii trebuie să se mobilizeze cu toate forţele pentru a-şi consolida poziţia acasă, la serviciu sau în societate. Doar aşa vor triumfa.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie pentru Rac

Racii au un mesaj dublu. Primul mesaj se referă la faptul că trebuie să se relaxeze, iar al doilea spune că trebuie să nu se mai îngrijoreze de sănătatea unui membru din familie.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant. Momentul în care o turistă este omor...

Horoscop 30 mai – 5 iunie pentru Leu

Leul va afla un adevăr foarte important, care îi va marca viaţa. Este momentul adevărului pentru ei. Leul vrea schimbare, chiar dacă de multe ori nu îi prea place asta.

Horoscop 30 mai – 5 iunie pentru Fecioară

Fecioara este pregătită să înceapă o viaţă nouă. Simte un fel de revigorare pe toate planurile. Îşi doreşte să se mai revigoreze.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie pentru Balanţă

Aici avem simbolul uraganului. Să încerce să se controleze puţin. Să nu facă furtună din orice. Totul se va aranja de la sine.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui medic: Nu vă autodiagnosticați!...

Horoscop 30 mai – 5 iunie pentru Scorpion

Scorpionii trec prin încercări în săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022. Trebuie să fie puternici şi să aibă forţă. Sunt puşi la încercare în săptămâna următoare.

Horoscop 30 mai – 5 iunie pentru Săgetător

Săgetătorii dau la o parte toate problemele legate de trecut. Să se pregătească de o săptămâna mult mai bună.

Horoscop 30 mai – 5 iunie pentru Capricorn

Prin truda lor în folosul celorlalţi, primesc recompense. Cineva care se gândeşte intens la ei, le trimite un cadou. E cazul să mai fie recompensaţi.

Te-ar mai interesa: Ce să faci și să nu faci dacă te-a mușcat o viperă...

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie pentru Vărsător

Îşi fac bagajele. Astrele le prevede o călătorie nativilor din zodia Vărsător.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie pentru Peşti

Cad în abatere şi recidivează. Peştii au parte de un salt rapid şi calitativ în viaţa lor.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private