Sari la conținut

Horoscop rune 4 ianuarie. Cei 2 nativi sub protecție DIVINĂ. Dragi Lei este timpul să vă puneți pe voi pe primul plan

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Runa indica faptul ca acum poate fi timpul sa te ridici drepti pentru tine insuti si sa aperi in ceea ce crezi.

Ajuta-i pe altii care sunt prea slabi sa isi urmeze calea singuri dar nu te lasa distras de cei care doresc sa iti controleze cararea ta.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – THURISAZ : Runa germanica Thurisaz semnifica poarta in general si poarta divina in particular. Aceasta runa vesteste faptul ca exista noi oportunitati ce se deschid pentru tine si in fata ta larg si imbietor.

Mai intai insa este nevoie sa te opresti si sa privesti indeaproape care este calea care te-a adus in acest punct si ce ai invatat din ea. Poti merge mai departe daca ai in desaga de drum invatamintele valoroase de pana acum ce iti vor fi de folos in continuare.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – WUNJO. Wunjo inseamna bucurie, acea bucurie pe care razboinicii o simt cand vad arborat steagul victoriei deasupra castelului si isi striga in cor bucuria. Energia sa este de incantare, pace, bunastare si implinire.

Wunjo este conectata cu Odin, zeul naturii si are o energie pamanteasca precum a florilor. Wunjo iti vesteste sa te bucuri pentru ca va urma un final fericit al unei povesti de viata in care esti implicat.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – ALGIZ : Semnificatie PROTECTIE. Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice pentru aceasta runa. Cu ele, oricum, pot aparea si influente nedorite si deci devine necesar sa te protejezi. Aici, prin acest mesaj, ti se transmite ca cea mai buna protectie este actiunea potrivita la momentul potrivit.

Daca experimentezi durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata de la ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti tie insuti sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi.

Runa Algiz iti reaminteste ca esti in proces de crestere si a fi constient de asta este cea mai buna protectie in clipe de indoiala, potrivit Sfatul Părinților.

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata – ELHAZ (cu fata in sus). Elhaz indica un timp in care trebuie sa ai grija de tine si de visele tale. Dorintele si nevoile altora ar fi bine sa treaca pe planul doi. Elhaz mai sugereaza ca o noua influenta va veni in viata ta. Poate fi o noua persoana sau un nou angajament.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata – FEHU : Aceasta este runa realizarilor : o ambitie satisfacuta, o iubire cucerita, o recompensa primita. Deseori semnaleaza prezenta de alimentatii abundente de tot felul, fizice dar si spirituale.

Totusi, iti reaminteste si ca in momentele cu noroc si prosperitate avem tendinta sa ne lasam purtati de succes si sa ne comportam imprudent.

Runa Fehu te avertizeaza sa fii vigilent si constient de acest lucru si sa nu lasi sa ti se intample si tie la fel. Bucura-te de abundenta ta si nu uita sa imparti din ea : bunavointa de a-ti hrani si pe altii este un semn al faptului ca te simti indestulat si abundent.

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata – HAGALAZ. Aceasta runa este conectata cu Heimdall, gardianul taramurilor ghetii si a lumilor subterane. Ea simbolizeaza bruma, iarba si furtunile de zapada. Energia sa indica finalul a ceva vechi pentru a crea loc aparitiei noului.

Aparent este o energie a haosului insa Hagalaz apare cand esti sfatuit sa renunti la vechi obiceiuri ca sa instalezi unele noi. Forte in afara controlului tau par a produce un haos dar este spre binele tau.

Ai rabdare si incredere in urmatoarea etapa.

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata – JERA (cu fata in sus). Runa indica faptul ca fericirea si vremurile in care sa fii vesel sunt la orizont. Este un timp sa iti vezi roadele muncii sustinute si a efortului depus.

Desi lucrurile sunt mult mai luminoase la orizont, s-ar putea sa fie vorba doar de un nou pas din calatoria ta si nu destinatia finala.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – NAUTHIZ. Nauthiz este simbolul unei rani sau taieturi dar si a nevoilor si cum pot blocajele sa opreasca progresul dar si ce poti invata din etapele de rabdare in care iti gandesti creativ pasii urmatori.

Cuvintele cheie sunt necesitate si dorinta si are energie de foc. Nauhiz este conectata cu Frigga, zeita primara a vindecarii.

Daca ai nevoie de bani urgent, iti apare Nauthiz cu un mesaj. Nauthiz iti vesteste aici sa constientizezi ca nevoile, capriciile si dorintele pot bloca rezultatele. Care ar fi cel mai rau lucru pe care l-ai simti daca o dorinta nu ti s-ar implini niciodata ? Esti indrumat sa stai in energia lui “niciodata” ca sa simti si sa te eliberezi.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata – OTHILA : Aceasta runa vesteste castiguri de ambele parti. Indica un moment in care o pregatire tangibila va duce la rezultate concrete pozitive. Este o oportunitate excelenta sa inveti, sa devii mai bun, sa te expandezi. Sunt favorizate noi achizitii.

Totodata anunta si o vreme cu binecuvantari in care actiunile intreprinse vor fi foarte probabil de succes si vor aduce oportunitati mai bune pentru dezvoltare. Este acel moment care, daca este recunoscut, te va recompensa cu tot felul de beneficii importante.

ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etalata – Raido : Raido este runa calatorilor. Este anuntata si recomandata o calatorie. Joburile ce au legatura cu distantele indepartate si cu transportul sunt favorizate.

Iti poti castiga prieteni noi sau se pot intoarce unii vechi. Raido poate sa insemne calatorie, roata, dar implica si ceva mai adanc : calatoria poate fi lunga si ai nevoie de multa viziune, planificare, determinare si curaj.

Metafizic vorbind, ea se refera la calatoria vietii, la roata vietii sau la o cautare adanca spirituala. Ea poate si sa vesteasca un mesaj pe care il poti primi sau pe care sa il trimiti pe baza unui drum.

ETALARE RUNE pentru PESTI

Runa etalata – THURISAZ. Semnificatie POARTA DE IESIRE. Aceasta runa indica prezenta de noi optiuni ce se deschid inaintea ta. Cu toate acestea, esti sfatuit sa te opresti in fata portii inainte de a pasi pe ea, pentru a privi drumul care se intinde in fata ta de aici in continuare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel