Sari la conținut

Horoscop RUNE decembrie. Moștenire neașteptată pentru ACEASTĂ zodie. Numerolog: Sunt trecuți într-un testament

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Mesajul saptamanal al runelor

Horoscop RUNE decembrie. Moștenire neașteptată pentru ACEASTĂ zodie.

Din fericire, este o perioadă cu foarte multe vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale!

Binecunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat pe larg darurile runelor pentru luna decembrie, potrivit FANATIK Horoscop.

Horoscop RUNE decembrie: Berbeci- Grijă în sectorul financiar

Berbecii sunt ceva mai nesiguri în a acționa în această lună din punct de vedere sentimental, căci au avut multe încercări dificile până acum. Vor trebui să acționeze în afara tiparelor obișnuite, din punct de vedere financiar.

Taur- Să-și urmeze al șaselea simț

Taurii au o lună cu tot felul de întâlniri interesante. Nu le-ar strica să mai flirteze din când în când. Dacă își pun intuiția la treabă, pot avea parte și de câștiguri financiare. Totul e să se focuseze, să își urmeze al șaselea simț.

Gemeni- Își găsesc dragostea

Gemenii s-ar putea să își găsească dragostea chiar în rândul cercului apropiat de prieteni. Decembrie 2022 este o lună în care stau excelent la capitolul bani, iar aceștia vin chiar de la partenerul de viață, în multe cazuri.

Horoscop RUNE decembrie: Rac- Întâlnesc oameni noi

Racii au ocazia să cunoască pe cineva interesant pentru sufletul lor, să dea de oameni noi, oameni de la care ar putea avea multe de învățat. În această lună, nu se anunță surprize mari pe plan profesional. Veniturile sunt similare cu cele de anul trecut. Nu se prevăd creșteri salariale.

Leu- Complicații financiare

Leii pot începe o relație de conveniență. Ceea ce începe luna aceasta nu va fi de durată, iar nativii de foc trebuie să țină cont de acest aspect. După data de 24 decembrie, Ajunul Crăciunului, lucrurile se pot complica pe plan financiar.

Fecioare- Moștenire neașteptată

Fecioarele sunt destul de nehotărâte, mai ales în dragoste. De aici pot apărea și mici probleme în planul iubirii. Luna asta vine, însă, și cu surprize plăcute. Unele Fecioare se pot trezi că au de moștenit ceva ori că sunt trecute într-un testament.

Horoscop RUNE decembrie: Balanță- Noroc în iubire

Balanțele își găsesc norocul în iubire doar privind în jur. Este o lună în care au parte de mult romantism, în care sunt atrași de persoane care au acel-ceva. Flerul de care dau dovadă le aduce și câștiguri mari pe plan financiar.

Scorpion- Selectivitate crescută

Scorpionii urmăresc mai degrabă compatibilitatea intelectuală cu cei din jur, așa că în decembrie nu merg la braț cu oricine. Nu vor să pornească la drum cu orice persoană. Nativii de apă au parte de noroc chiar și dacă nu muncesc. E o lună în care banii se înmulțesc și apar din surse nebănuite.

Săgetător- Achiziții

Săgetătorii vor să fie ceva mai independenți din toate punctele de vedere luna asta și pare-se că le iese. Este o lună bună pentru tot felul de achiziții. Săgetătorii își reînnoiesc garderoba.

Horoscop RUNE decembrie: Capricorn- Suișuri și coborâșuri

Capricornii au o lună destul de schimbătoare, în special în funcție de fazele Lunii. Au parte de prosperitate abia după data de 22 decembrie 2022.

Vărsător- Își urmează visul

Vărsătorii trebuie doar să își urmeze visul. Dacă fac tot ce le place, problemele sunt ca și dispărute. În planul dragostei, nu sunt prevăzute schimbări substanțiale. Totul rămâne la fel.

Pești- Vin banii și pentru ei

Peștii vor să fie egali cu partenerul de viață. Știu foarte bine care sunt principiile lor de viață și le vor urma la linie! Dacă fac lucrurile perfect, vin și banii pentru ei!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel