Sari la conținut

Horoscop Rune IUNIE. Mihai Voropchievici: „Banii vin, banii pleacă”. Atenție: care sunt zodiile avertizate

numerolog
sursa foto: arhiva doctorul zilie
horoscop rune

Horoscop Rune IUNIE. Celebrul numerolog Mihai Voropchievici atrage atenția că, potrivit runelor, luna iunie va fi o lună a economiilor, în care majoritatea zodiilor vor avea probleme cu banii.

Mai mult, nativii din Leu, Fecioară, Balanță și Scorpioni primesc avertizări pe sănătate.

Horoscop Rune IUNIE. Mihai Voropchievici: „Atenție la buzunar! Banii vin, banii pleacă”

Mihai Voropchievici a dezvăluit, potrivit Fanatik, că această perioadă vine cu schimbări majore pentru toate zodiile.

Berbecii, Taurii, Gemenii, dar și Racii, sunt în vizorul astrelor. Pentru fiecare din aceste 4 zodii urmează o perioadă în care, mai mult ca niciodată, trebuie să își mobilizeze toate forțele.

Leii, FecioareleBalanțele și Scorpionii sunt zodiile care trebuie să aibă mai multă grijă de ceea ce fac în această lună. Orice exces le poate dăuna. Este o perioadă cu multe capcane și e recomandat ca aceste zodii, dar și restul să acorde o atenție mai mare stării de sănătate.

Citeste si:

Săgetătorii, CapricorniiVărsătorii și Peștii sunt plini de idei, însă în iunie vor fi nevoiți să se focuseze mai mult pe ceea ce vor să întreprindă. Nu de alta, dar nu e o lună strălucită din punct de vedere financiar, din contră!

Este luna în care banii vin și pleacă. Sumele pe care le câștigăm ne dau bătăi de cap tocmai din cauza faptului că nu stau prea mult în buzunarul nostru. Vom fi, cumva, obligați să facem față cheltuielilor neprevăzute”spune numerologolul Voropchievici.

Cifra 4 este o cifră dură

„Șase este simbolul dragostei, al armoniei, al înțelegerii, dar pe lângă dragoste și armonie, mai există și partea neplăcută. Se pot strica niște căsnicii, se pot strica relații de orice natură.

Numerologic, anul 2023 simbolizează cifra 7. Adunăm 6 cu 7 și ne dă 13, o lună cu mult neprevăzut, căci 13 e cifră a norocului, dar și una a ghinionului. 13 este considerat o cifră a schimbărilor și transformărilor rapide. Iată ce încărcătură are.

Luna iunie are forța numerologică a cifrei 4. Este o cifră dură care implică, de obicei seriozitate multă. Multă muncă, multe responsabilități. E o lună de construcție. Indiferent de zodie, toate zodiile vor trece, vrând, nevrând, prin niște schimbări majore.

Veți avea foarte mult de lucru, dar nu trebuie să dăm bir cu fugiții. E mai rău cu banii în luna iunie pentru toate zodiile. Banii vin și zboară și de multe ori s-ar putea să suferim din cauza sumelor lichide, cash-ul”, a adăugat Mihai Voropchievici.

„4 ne atenționează să nu facem excese, ce mâncăm, cum mâncăm, deoarece sunt șanse să ne îmbolnăvim. 4 ne poate aduce și probleme cu sănătatea.Trebuie să fim atenți la felul în care avem grijă de corpul nostru. O vizită la stomatolog nu ar fi tocmai rea, ba chiar e recomandată mai ales în luna iunie

A șasea rună, pentru că suntem în luna șasea, vine cu vești importante. Runa ne spune că rămânem în așteptarea unei schimbări importante, chiar în prima parte a lunii. Trebuie să fim pregătiți, căci schimbarea asta este valabilă pentru toate cele 12 zodii.

Orice schimbare înseamnă avânt, energie, ceva bun, benefic. În plus, avem parte de acțiune. Mai trebuie să și călătorim, să muncim, să ne distrăm, dar totul trebuie făcut cu măsură”, a conchis numerologul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.