Sari la conținut

Horoscop RUNE octombrie. Mihai Voropchievici avertizează că pot apărea certuri și altercații. „Runa ne spune să…”

mihai voropchievici
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscopul săptămânii

Horoscop RUNE octombrie. Nu va fi o lună perfectă pentru toate zodiile. Vor fi posibile certuri și altercații, în special pentru Berbec, Leu, Gemeni, Capricorn și Vărsător.

„Runa lunii octombrie 2023 spune așa: Luna ne anunță că putem susține câte o mică bătălie furtunoasă. Poate apărea pentru oricare din zodii o mică altercație, o contradicție de păreri, un ton mai ridicat. Tot runa ne spune că nu trebuie să fim îngrijorați, căci, în final, tot noi câștigăm în mod sigur.

Runa ne spune să lăsăm îngrijorarea deoparte și indiferent de disputele cu alții, noi vom fi cei care câștigăm, indiferent de zodie”, a spus Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

Iată care sunt aspectele cele mai importante pentru primele zile ale lui octombrie, pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop rune octombrie. Berbec- schimbare de tactică

Berbecii sunt constrânși de soartă să facă lucrurile altfel decât le-au făcut până acum. Nu trebuie să mai abordeze tacticile vechi, ci să se înnoiască. Doar așa vor ieși din orice problemă și vor respira ușurați.

Taur- câștiguri importante

Taurii, pe de altă parte, se pregătesc în luna octombrie 2023 de câștiguri pe toată linia. Cel puțin până pe 8 octombrie, acestor nativi li s-a arătat runa Wunjo, cea mai norocoasă dintre toate!

Gemenii- află o veste teribilă

Gemenii vor fi destul de mișcați de informațiile în posesia cărora vor intra încă din primele zile ale lunii octombrie 2023. Vor descoperi ceva ce i-ar putea debusola, ceva ce le poate schimba din temelie viața.

Horoscop RUNE octombrie. Rac- călătorii

Racii au un octombrie destul de călător. Dacă nu s-au gândit la vreo călătorie până acum, ar face bine să își împacheteze hainele și alte lucruri necesare și să le pună în bagaje!

Leu- scandal și ceartă

Leii încep luna octombrie 2023 în spiritul runei generale! Și anume, vor susține un mic scandal, o ceartă furtunoasă! Ceva nu le convine și nu prea se pot abține!

Fecioara- are parte de noroc

Fecioarele bifează schimbări în mai multe domenii, mai ales în intervalul 2-8 octombrie 2023. Vorbim despre schimbări majore. Dă norocul și peste ele, în cele din urmă!

Horoscop RUNE octombrie. Balanță- renaștere

Balanțele au parte și ele de o renaștere. Se simt mai energice, mai deschise să facă lucruri noi, să încerce ceva ce nu au mai încercat. Luna octombrie este benefică și pentru ele, așadar!

Scorpion- schimbare benefică

Scorpionii își schimbă calitatea vieții. O vor duce mult mai bine față de lunile precedente.

Săgetător- o nouă dragoste

Săgetătorii întâlnesc pe cineva cu totul special. Au parte de o dragoste nouă, fierbinte, de zici că suntem în plină lună iulie!

Horoscop RUNE octombrie. Capricorn- mesaje importante

Capricornii trebuie să fie atenți la toate semnalmentele Universului, dar și la mesajele pe care le vor tot primi de acum încolo. Unul dintre acele mesaje le poate dezvălui ceva uriaș.

Vărsător- multă răbdare și atenție

Vărsătorii nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții lor. Runa le arată că trebuie să se poarte cu mănuși, căci se umblă pe nisipuri mișcătoare.

Pești- un nou început

Peștii s-ar putea să schimbe mașina, locul de muncă sau casa. Luna octombrie este un nou start în viață pentru acești nativi de apă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.