sâmbătă, decembrie 3, 2022

Horoscop săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu noi previziuni astrologice pentru săptămâna aceasta. 

Potrivit specialistului, ne rupem de careul Marte retrograd-Neptun care a adus multă zăpăceală, însă trebuie să fim în continuare precauți.

„În sfârșit, avem în față o săptămână cu multe aspecte favorabile. A trecut ceva vreme de când nu am mai spus asta. Laitmotivul zilele următoare este speranța/încredere/credința. Ne rupem de careul Marte retrograd-Neptun care a adus multă zăpăceală. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim în continuare cu ochii în patru și toleranți cu unele încurcături din jurul nostru.

Te-ar mai interesa: Centru de asistență și îngrijire pentru persoane v...

Soarele din Scorpion și Jupiter din Pești

Pe 21 noiembrie avem un trigon între Soarele din Scorpion și Jupiter din Pești. Acesta este considerat unul dintre cele mai norocoase din astrologie? De ce? Pentru că îmbină în mod armonios energia conștientă cu principiul abundenței. Adică, dacă vom avea încredere în noi, vom putea reuși multe. Dacă vreți o comparație, trigonul Soare-Jupiter este precum un speaker motivațional care te învață că dacă te accepți așa cum ești, și îți construiești încrederea interioară, vei atrage abundența. Deci vă recomand ca luni să vedeți doar partea plină a paharului!”, explică astrologul.

Te-ar mai interesa: Atenție! Acest obicei poate crește riscul de moart...

Horoscop săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Daniela Simulescu: Să fim cu ochii în patru

Pe 22 noiembrie începe Sezonul Săgetătorului. După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele.

Solstițiul de iarnă și intrarea Soarelui în Capricorn

De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică și astrologică care va începe pe 21 decembrie, odată cu Solstițiul de iarnă și intrarea Soarelui în Capricorn. Când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Vom învăța să vedem viața ca pe o aventură.

Te-ar mai interesa: Cerere masivă de sânge pur, nevaccinat și sigur. S...

Tot pe 22 noiembrie avem o conjuncție între Mercur și Venus în Semnul Săgetătorului. Iar un aspect plăcut! Știm să folosim cuvintele într-un mod grațios, diplomat, rafinat. Ne comunicăm idealurile și atragem aliați. O zi bună pentru a vorbi despre propriile sentimente. Poate unii au nevoie de curaj în acest sens.

Pe 24 noiembrie avem două evenimente astrologice importante: Luna Nouă în Săgetător și reluarea mersului direct al lui Jupiter prin semnul Peștilor.

Te-ar mai interesa: O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon p...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private