Sari la conținut

Horoscop săptămâna 6-12 FEBRUARIE. Zodia care va fi favorizată de astre

Horoscop săptămâna 6-12 FEBRUARIE. Astrele anunță o săptămână cu interacțiuni benefice pentru unii nativi, dar și cu provocări. Previziuni complete pentru toate semnele din zidiac. Uite la ce să se aștepte nativii protejați de astre în săptămâna 6-12 februarie.

Horoscop săptămâna 6-12 FEBRUARIE. Berbec: Fii pe fază!

Mercur intră în Vărsător

Situații sau evenimente incitante te așteaptă săptămâna aceasta, atât personale cât și profesionale, iar abilitatea de a fi flexibil te avantajează. Este important să fii pe fază pentru a sesiza oportunitățile, dar și pregătit în anumite cazuri pentru a analiza cu atenție lucrurile. În weekend, Mercur intră în Vărsător ceea ce presupune că în următoarea perioadă te vei bucura de o inserție socială mai bună, mai mulți prieteni și mai multe domenii de interes pentru tine.

Horoscop săptămâna 6-12 FEBRUARIE. Taur: Perspective noi și interesante!

Unele obiective sociale și profesionale capătă amploare și te pot scoate un pic din zona de confort sau de stabilitate cu care ești obișnuit. Pe măsură ce te vei strădui să reașezi lucrurile astfel încât să te asiguri că menții un echilibru cât mai bun între nevoile tale personale și solicitările exterioare, unele conversații profunde pot să-ți îmbogățească orizonturile. Sâmbăta Mercur intră în Vărsător amplificând interacțiunea cu foruri ale autorității, negocierile de afaceri dar și dorința de a te remarca profesional.

Horoscop săptămâna 6-12 FEBRUARIE

Gemeni: Noi orizonturi fizice, intelectuale și spirituale!

Abilitatea de a-ți putea susține opinia sau propriul adevăr în fața unor persoane sau situații mai mult sau mai puțin adverse va fi foarte important. Unele conversații sau unele analize mai profunde te susțin în a-ți găsi adevărata motivație sau forță interioară de a continua să investești în lucrurile sau ideile importante pentru tine. Sâmbătă, Mercur intră în Vărsător, un semn care îți împărtășește nevoia de cunoaștere și libertate, fapt care te va determina în următoarea perioadă să te deschizi către noi orizonturi fizice, intelectuale sau chiar spirituale.

Horoscop săptămâna 6-12 FEBRUARIE. Rac. Unele discuții sunt clarificatoare!

Deoarece la începutul săptămânii, te afli în continuare sub influența Lunii Pline din weekendul trecut, poți fi destul de nehotărât în privința unor proiecte personale sau financiare care merită sau nu investiția ta. În timp ce unele discuții importante cu un partener pot aduce o anumită clarificare în anumite privințe, poți fi surprins plăcut de o propunere din partea unui prieten de a merge într-o călătorie sau de a face ceva diferit. Mercur intră în Vărsător în weekend, fapt care îți va amplifica percepțiile și capacitatea de analiză.

Horoscop săptămâna 6-12 FEBRUARIE. Leu: Armonizarea modului în care interacționezi!

Cu siguranță începi săptămâna într-o stare asemănătoare cu sfârșitul celei anterioare, mai exact determinat să-ți menții punctul de vedere direct și tranșant vis-a vis de persoana cu care te afli într-o relație sau colaborare, dacă există aspecte care te nemulțumesc. Pe plan profesional poți avea unele revelații ce ar putea antrena îmbunătățirea situației financiare. Mercur intră sâmbătă în Vărsător, la momentul oportun pentru a-ți oferi șansa să armonizezi și să echilibrezi interacțiunea într-un parteneriat, în următoarea perioadă.

Horoscop. Fecioară: Unele interacțiuni te favorizează!

Unele griji sau nesiguranțe sunt încă acolo în primele zile ale săptămânii, ca urmare a unor evenimente sau persoane care au avut un anumit impact asupra ta la sfârșitul săptămânii trecute. Însă, pe măsură ce unele discuții te vor ajuta să-ți exprimi personalitatea cu multă determinare, descoperi că sunt și persoane dispuse să te susțină în unele demersuri. Sâmbătă, Mercur intră în Vărsător susținându-te în următoarea perioadă în a te organiza și eficientiza unele lucruri sau activități zilnice personale și profesionale.

Horoscop săptămâna 6-12 FEBRUARIE. Balanță

Creativ și ingenios în privința resurselor!

Unele relații, interese, proiecte sunt în continuare în vizorul tău deoarece îți propui să vezi care dintre ele mai sunt potrivite pentru tine. O discuție profundă cu cineva apropiat te poate ajuta să conștientizezi ceva de natură personală în timp ce te asiguri că-ți gestionezi resursele într-un mod cât mai creativ și chiar ingenios. Sâmbătă, Mercur intră în Vărsător amplificând în următoarea perioadă latura ta artistică, creativă dar și nevoia ta de mai multă socializare, interacțiune și chiar afecțiune.

Scorpion: Discuții sau gânduri profunde!

În timp ce interacțiunea într-un anumit parteneriat continuă să fie dificilă confruntându-te cu tot felul de situații care poate nu sunt cele mai comode, o discuție cu o rudă sau un vecin poate să-ți ofere soluții noi. Sau poate modul tău de exprimare devine mai tranșant. În a doua parte a săptămânii poți fi surprins plăcut de o invitație din partea unei persoane. Mercur intră sâmbătă în vărsător încurajându-te în următoarea perioadă să reflectezi mai adânc asupra unor sentimente, emoții sau trăiri, înțelegându-le mai bine.

Săgetător: Inspirat și creativ cu unele schimbări!

Unele discuții sau negocieri mai tensionate de la sfârșitul săptămânii trecute pot continua să te impacteze sub o anumită formă și săptămână aceasta, însă se pot înregistra progrese în moduri total neașteptate. Ești inspirat și creativ față de unele schimbări interioare sau exterioare pe care vrei să le faci iar acest lucru îți amplifică eficiența. De sâmbătă Mercur intră în Vărsător aducând o extrastimulare atât fizică cât și intelectuală în următoarea perioadă. Noi domenii sau interese sunt pe cale să se ivească.

Capricorn – Soluții și idei încurajatoare!
Încă te afli sub impactul evenimentelor neașteptate din weekend care au destabilizat ușor angajamentul tău financiar sau emoțional într-o anumită relație. Însă, unele schimburi de idei sau conversații te vor ajuta într-un mod surprinzător. Soluțiile noi care apar pe neașteptate sunt de-a dreptul încurajatoare și te ajută în a-ți alcătui o strategie solidă în privința a ceea ce vrei să realizezi. Sâmbătă, Mercur intră în Vărsător fapt ce va amplifica interesul tău în anumite chestiuni financiare în următoarea perioadă.

Horoscop săptămâna 6-12 FEBRUARIE: Mercur intră în propriul tău semn

Vărsător: Mai conștient de dorințele și nevoile tale!

Unele interacțiuni sau discuții profunde cu cineva apropiat sau un proces de introspecție interioară te pot ajuta să te clarifici în privința cauzelor unor tensiuni cu care te -ai confruntat la sfârșitul săptămânii trecute și chiar în primele zile ale acestei săptămâni. Poți fi surprins plăcut de cineva din cadrul familiei care face sau zice ceva ce are ca scop să-ți valideze sentimentele sau propria stimă sau valoare de sine. De sâmbătă, Mercur intră în propriul tău semn fapt care te va ajuta în următoarea perioadă să devii mai conștient de dorințele și nevoile tale, dar și mai asertiv în exprimarea lor.

Horoscop. Pești:  Conversații care deschid noi orizonturi!

Începi săptămâna prin a încerca să aranjezi sau să stabilizezi cumva unele chestiuni care ți-au dat bătăi de cap la sfârșitul săptămânii trecute și chiar vei reuși datorită modului inspirat și flexibil în care știi să pui problema. Un prieten anume sau discuția cu o persoană cu o anumită cunoaștere te poate ajuta să vezi lucrurile altfel decât până acum, mai clar și mai profund în același timp. Mercur intră sâmbătă în vărsător ceea ce presupune că următoarea perioadă poate să fie una de introspecție, de descoperire interioară și de vindecare, potrivit cancan.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel