Sari la conținut

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Se crapă cerurile-n două! Pagube financiare, inimi zdrobite de suferință, riposte astrale

urania, astrolog
Sursă foto: Fanatik
Horoscop săptămânal Urania

Cel mai așteptat horoscop al săptămânii: Urania a realizat previziunile astrale pentru săptămâna 13 – 19 aprilie 2024.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Berbec

In prima parte a zilei de 13 aprilie, disponibilitate pentru dialoguri, pentru conversații mai mult sau mai puțin profitabile, dar care vor avea măcar meritul de a-i scoate din monotonia acelorași replici pe nativii care vor simți nevoia de provocări, de integrare în viaţă activă și de utilitate prin tot ceea ce vor oferi în cadrul acestor întâlniri și dialoguri; idei, soluții, opinii (avizate), avertismente, nuanțări binevenite, analize originale. între 13 aprilie, după ora 20:45’, și zorii zilei de 16 aprilie, solicitări din partea familiei.

horoscop zilnic
Imagine creată cu AI

Cele patru planete din casa I a personalității își vor cere dreptul la manifestare specifică și îi vor face pe cei născuți în zodia Berbecului să se bucure de viață, de natură, de primăvară, de tinerețe, de doruri și de trăiri, de nostalgii ori de forța lor creatoare (într-un plan artistic).

Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 157Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) pe axa celor două case ale sănătății: nemulțumiri, dezamăgiri, stare de ostilitate față de orice observație, rugăminte sau indicație la locul de muncă.

În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va amplifica nevoia nativilor de a lua decizii sau de a trece la o acțiune concretă menită să le consolideze statutul financiar, să le permită să facă economie ori să valorifice în mod util și inteligent, în beneficiul personal, o stare de lucruri în plan profesional sau social. Atenție, întreaga săptămână, la felul în care unele afirmații, replici sau opinii se pot transforma în gafe.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Taur

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Pe 13 aprilie, lecturi, consultări, dialoguri, demersuri menite să-i aducă nativului un plus de informații în plan financiar pentru a acționa în deplină cunoștință de cauză. între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, efort de învățare, atașamente subiective față de o temă pe care trebuie să și-o însușească (antipatii sau simpatii față de un subiect ori un obiect de studiu fără o motivație justificată); sensibilitatea sporită îi poate face pe unii să abordeze o temă de discuție în spațiul public sau la locul de muncă cu o reticență.

O stare de spirit marcată de neîncredere ori de dezamăgire îi va obliga pe Tauri să pună o distanță între ei și cei apropiați care, cu sau fără o motivație reală, nu li se vor mai părea de încredere ori cu care vor constata că nu se mai regăsesc pe aceleași coordonate de gândire și inițiativă ca până acum.

În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va constitui un factor de susținere globală a celor născuți în acest semn, dându-le energie, entuziasm, încredere în propriile forțe, hărnicie, determinare, rezistență la stres. Horoscpul integral poate fi citit pe Horoscop Urania.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Gemeni

Zodia Gemeni
Sursa foto: arhiva Doctorul Zllei

Pe 13 aprilie, stare generală bună, atitudine profitabilă pentru trup și pentru minte: dorință de a fi activ, de a comunica, de a face deplasări, de a angaja activități alături de alte persoane; mobilitate intelectuală. Totuși, Luna, în tranzit prin zodia Gemenilor, va primi riposte astrale dinspre zodiile Peștilor și ale Fecioarei, ceea ce poate îngreuna o secvență de viață, pe termen scurt, în buna ei desfășurare.

Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, reevaluări financiare necesare sau forțate de împrejurări; atitudine protectivă față de bani, câștiguri și economii.

Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și 18 aprilie după-amiaza abordări autoritare prin care nativii vor dori să-i convingă pe cei care-i observă că sunt competenţi și în stare să gestioneze situațiile dificile dacă se va pune problema numirii lor într-o funcție (responsabilitate) sau din dorința de a face o impresie bună.

Între 18 aprilie, după ora 17:11’, și 19 aprilie, aspect nu tocmai confortabil pentru relațiile de familie și cele sociale sau profesionale.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Rac

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

In prima parte a zilei de 13 aprilie, univers interior destins, atitudine degajată fată de modul de viaţă curent: tendința de a analiza unele gesturi mărunte sau afirmații, aparent neimportante, pentru că, în formularea lor, nativii vor încerca să deceleze o intenție mascată, un adevăr rostit parțial.

Între 13 aprilie, după ora 20:45’, și zorii zilei de 16 aprilie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității celor care s- au născut în acest semn și le va da Racilor un binemeritat suport astral.

Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, disponibilitate scăzută la presiunile unor apropiați făcute asupra nativilor de a accepta niște propuneri cu final financiar „fericit” ori de a li se alătura pentru a dezvolta activități profitabile.

în ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va permite, dacă se va pune problema, consolidarea unei relații de prietenie în urma unui eveniment care a adus părțile în situația de a coopera și, astfel, de a se cunoaște mai bine. Solicitări intense în plan profesional cu impact asupra colegilor, a unei asistențe sau a publicului larg.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Leu

Zodia Leu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Pe 13 aprilie, vești de la prieteni, informații referitoare la o activitate desfășurată alături de una sau mai multe persoane apropiate nativilor (ecou mai bun sau mai alarmant în funcție denatura împrejurării în discuție).

Între 13 aprilie, după ora 20:45’, și zorii zilei de 16 aprilie, sensibilitate sporită a aparatului digestiv, atât ca rezultat al suprasolicitării lui prin exces de alimente și medicamente, cât și ca efect al disfuncțiilor neuro-vegetative asupra funcțiilor metabolice.

Gânduri, unele incomode, rememorări, nevoia de întoarcere în trecut pentru a face comparații cu faptele prezentului. Leii vor avea tendința să se izoleze în spațiul căminului sau în forumul interior pentru a nu fi obligați să răspundă unor solicitări.

În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va străluci în casa a X-a a puterii, a afirmării, a succesului, a luptelor în plan socioprofesional și a tenacității.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Fecioară

Zodia Fecioara
Imagine creată cu AI

Pe 13 aprilie, posibile ipostaze publice în care nativii se pot afirma sau se pot exprima în fața unei asistențe.

Aceste ipostaze oficiale trebuie atent gestionate, renunțându-se la îndrăznelile de limbaj sau la gesturile neconforme cu întregul context în care se va desfășura întrunirea.

Între 13 aprilie, după ora 20:45’, și zorii zilei de 16 aprilie, raționalele și lucidele Fecioare vor deveni niște persoane sensibile, care pot fi tulburate de situația de viață prin care trece un apropiat, ceea îi va motiva să întreprindă ceva util în sprijinul lui (o susținere morală, o încurajare profesională, solidaritate umană, un ajutor material).

Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, Luna va tranzita zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn impulsuri stingheritoare, născute dintr-un aspect nu tocmai confortabil care vor angaja statutul lor personal în relațiile parteneriale și-i vor pune în situația de a nu putea coopera într-o temă de viață comună cu niște persoane lipsite de voință, incapabile să decidă sau să se mobilizeze, evazive, complicând, astfel, viața ambelor părți.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Balanță

Imagine creată cu AI

Pe 13 aprilie, unele Balanțe nu se vor putea concentra pe o idee mai ales dacă va fi vorba de studii aprofundate sau de lucrări de specialitate care presupun documentare, asiduitate, atenție pe detalii pentru că mintea lor va zbura de la o idee la alta, astfel că, unele informații utile ale momentului pot să le scape din vedere.

Între 13 aprilie, după ora 20:45’, și zorii zilei de 16 aprilie, nici în viaţa publică sau în cea profesională, reprezentativă, aceștia nu vor funcționa mai eficient pentru că nu se vor putea stăpâni în fata provocări.

Între 16 aprilie, după ora 5:24’, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, posibile întâlniri cu persoane importante prin statut profesional, prin rang, prin funcții ori prin valoarea lor personală care îi transformă în modele de viață.

În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va susține preocupările și demersurile privitoare la banii și la bunurile cuvenite.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Scorpion

Lună Nouă în Scorpion 2023
Sursă foto: Astrology

Pe 13 aprilie, informații de mică importanță privitoare la bani sau la regimul unor bunuri.

Între 13 aprilie, după ora 20:45’, și zorii zilei de 16 aprilie, Scorpionii își vor reconfigura niște speranțe, niște dorințe, niște proiecte în funcție de crezurile și convingerile lor dar, curând, vor constata că acestea intră în contradicție cu realitatea sau cu comandamentele momentului.

Între 16 aprilie, după ora 5:24’, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, dorință de progres social, nevoie de a acționa ferm pentru a se impune în situații-cheie în care nativul să-și etaleze calitățile si să-si pregătească drumul spre noi ipostaze profesionale sau de viață publică.

Ăn ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va străbate sectorul relațiilor parteneriale deschizând porțile necesare pentru (re)stabilirea unor relații, dacă acelea le sunt utile sau, dimpotrivă, vor permite detașarea lor de un om, de un contractat, de o activitate în care au început să se simtă prizonieri.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Săgetător

Imagine creată cu AI

Pe 13 aprilie, vești, informări, consultări, dialoguri, înștiințări legate de o relație partenerială sau de un contract în dezbatere. în vederea formulării unui răspuns, pe aceste teme, Săgetătorii vor trebui să analizeze condițiile socio-profesionale și obligațiile familiale pentru a estima efortul, costurile și beneficiile.

Între 13 aprilie, după ora 20:45’, și zorii zilei de 16 aprilie, mecanism astral puțin semnificativ care nu ne permite să formulăm o anticipare pentru regimul banilor și al bunurilor.

Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, un aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 157Marte 21° Pești și Luna 157Luna Neagră 22° Fecioară) va influența sectorul familiei și cel al ascensiunii sociale sau al renumelui profesional doar că, mecanismele nu vor fi în armonie cu miza acestor case și vor alimenta destule ostilități și contradicții în plan social, limitări, resemnări și constatări care nu fac plăcere, privitor la o situație defavorabilă lor sau la caracterul unei rude ori al unei realități familiale incomode.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie. Capricorn

Capricorn, zodia dependenta de munca
Sursă foto: aehivă Doctorul ZIlei

Pe 13 aprilie, știri modeste ca importanță vehiculate între nativi și colegii săi de muncă, dialoguri fără o miză mare sau precisă, care vor pune în circulație ipoteze privitoare la forma pe care o va îmbrăca viitorul lor loc de muncă și implicit salarizarea.

Ușoară vulnerabilitate a aparatului respirator; prudență în cazul activităților curente sau al distracțiilor desfășurate în aer liber, în curent sau în frig.

Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, indiferent de actuala lor stare materială, destul de mulți nativi vor face planuri pe care, cei din apropierea lor, cunoscându-le modul de viață, nu le vor susține, considerându-le exagerate, inutile sau nerealiste.

în ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va străbate casa relațiilor afective, a emoțiilor, asentimentelor și a relațiilor între Capricornii – părinți și copii lor. Nota generală va fi de stabilitate (sau de fixism). Relațiile armonioase, sănătoase și oneste se vor consolida.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie.Vărsători

Horoscop
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Pe 13 aprilie, bună comunicare cu cei dragi mai ales prin efortul Vărsătorilor de a nu complica lucrurile, de a atenua conflictele preexistente, de a „a o da pe glumă” pentru a destinde atmosfera; context favorabil tentativelor de împăcare și de reluare a dialogului întrerupt cu ceva timp în urmă, al celor care s-au certat ori, chiar, s-au despărțit.

Nu este momentul potrivit pentru a se angaja discuții pe teme importante, mai ales dacă ele privesc niște nereguli, greșeli sau întârzieri, pentru că Vărsătorii nu vor fi receptivi, ei reacționând brutal și total neadecvat criticilor.

în ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va tranzita sectorul casei a IV-a (imobil, locuire, regim al bunurilor locative sau funciare) și al familiei; pe fond, ar trebui să aducă stabilitate.

Horoscop Urania, 13 – 19 aprilie.Pești

Imagine creată cu AI

Pe 13 aprilie, preocupări legate de regimul unei case, al unui spațiu locativ, al administrării unor bunuri patrimoniale; consultări cu funcționarii statului; studierea legislației în vigoare pe respectivele teme.

Vizite de familie. între 13 aprilie, după ora 20:45’, și zorii zilei de 16 aprilie, stări de spirit schimbătoare în funcție de stres, de oboseala momentului, de o afecțiune mai veche care poate să sâcâie organismul unui nativ care, astfel, să-și piardă optimismul sau răbdarea și să reacționeze emoțional într-o relație afectivă.

Între 16 aprilie, după ora 5:24’, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, Peștii vor face efortul să fie în top la locul de muncă, pentru a-și recăpăta încrederea în sine. în planul sănătății, în cazul unora, inima trebuie menajată fiind indicată izolarea de factorii de stres, odihna și cultivarea activităților plăcute, odihnitoare și profitabile pentru suflet.

Tripleta Saturn, Neptun, Marte, din Pești (casa I), le va da multora o nebănuită vigoare și capacitate de a rezista la stres sau la evenimentele care îl afectează sufletește, în ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va avea un rol important pentru școlaritate, învățătură, indiferent de nivelul și de vârsta nativilor, schimb de opinii, primirea unor informații esențiale pentru formarea profesională sau pentru progresul nativilor pe calea cunoașterii exemplare.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel