Sari la conținut

Horoscopul chinezesc 2023. Astrolg Anca Dimancea: Veștile sunt amestecate

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Horoscopul chinezesc 2023. Potrivit astrologiei chineze, anul 2023 va fi unul interesant, pentru că marchează trecerea între perioada 8 și perioada stelei 9, perioada 9 a lui 9.

În metafizica chineză, se spune că dacă nu e îndreptată spre spiritualitate, vor fi probleme mari pe pământ. Fiind an de Iepure, mulți se așteaptă să fie mai împăciuitor, dar din cauza conjuncturii diagramei anului, anul nu e prea strălucit.

Astrologul Anca Dimancea a realizat previziunile pentru anul 2023, iar veștile sunt amestecate. Lipsesc două elemente esențiale, iar unul dintre ele reprezintă resursele.

„Nu vor mai fi la momentul potrivit, în locul potrivit. Vor exista niște obstacole, astfel încât în anumite aspecte ale vieții, resursele vor lipsi sau vor fi insuficiente”, susține astrologul despre anul 2023.

Ne mai lipsește și elementul de putere, mai ales în conjunctura Iepurelui de Apă.

 „Este multă minciună, o luptă acerbă, neașteptat într-un an de Iepure, zodie a diplomației”, a mai spus astrologul în emisiunea „Lumea nevăzută” de la Antena Stars.

Horoscopul chinezesc 2023 cu Anca Dimancea

Iată previziunile pentru fiecare zodie.

Șobolanii trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate. Au o energie care îi ambiționează și pot face mai mulți bani.

Bivolii pot călători cu succes în 2023. Se pot mișca în voie, însă trebuie să fie atenți la accidentări, să fie atenți mai ales șoferii de profesie.

Tigrii au un an de creștere, de dezvoltare pe plan sentimental. E unul dintre acei ani în care se pot bucura de viață cu adevărat.

Iepurii au steaua bolilor în 2023. Energia poate să le dea niște șicane pe planul sănătății, chiar dacă sunt oameni mai tineri. Trebuie să aibă grijă mai mult de sistemul digestiv.

Dragonii au steaua certurilor într-o zonă care o potențează. Sunt provocați în discuții. Cineva îi zgândăre în asemenea hal, încât trebuie să răspundă. Nu se vor putea controla, decât până la un anumit punct.

Șerpii pot străbate un pic mai ușor decât Dragonii aceeași stea a certurilor. Ei doar privesc, se detașează, ba chiar râd de bârfele care se spun la adresa lor.

Caii sunt într-un an de dragoste. Pentru ei, e un an ideal să se căsătorească, să-și mărească familia.

Oile vor fi bine văzute în anul ce vine. Totuși, ele trebuie să fie atente la persoanele vârstnice din familia lor. Apar probleme majore de sănătate.

Maimuțele au un an bun din punct de vedere financiar. Ele vor scăpa de anul dușman, de anul Tigrului. Anul 2023 e bun pentru investiții. Au oportunități reale, palpabile.

Cocoșii au părți bune și proaste în 2023. E anul dușmanului lor, anul de ciocnire. Sunt cei mai afectați de energia mai puțin plăcută a anului.

Câinii sunt avantajați de Anul Iepurelui de Apă. Au o energie destul de malefică, energia dezastrelor și a distrugerilor, adică steaua 5. Au prea multă energie de pământ și trebuie să controleze acest element pământ.

Mistreții sunt într-un an de alianță cu Iepurele. Și lor li se recomandă multă atenție la sănătate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel