Sari la conținut

Secretul Casei Regale: De ce s-a căsătorit regele Charles cu Diana, chiar dacă o iubea pe Camilla. Detalii controversate

Secretul Casei Regale: De ce s-a căsătorit regele Charles cu Diana, chiar dacă o iubea pe Camilla. Detalii controversate.

Prințul Charles, acum regele Carol al III-lea, și Camilla Parker-Bowles, acum ducesa de Cornwall, au împărtășit o poveste de dragoste desprinsă din cărți, deși nu s-a desfășurat ca în povești.

Cei doi s-au întâlnit și s-au îndrăgostit în jurul vârstei de 22 de ani. Au avut o poveste de dragoste „fericită” de 18 luni, în care tânărul prinț Charles a urmărit-o pe Camilla cu bilețele de dragoste elaborate și discuții telefonice nocturne.

Și totuși, ea s-a căsătorit cu un alt bărbat, iar el cu o altă femeie.

Toată lumea s-a întrebat de-a lungul anilor, de ce prințul Charles a sfârșit prin a se căsători, în tinerețe, cu Lady Diana Spencer? Descoperă secretul bine păstrat al familiei regale.

   

Secretul Casei Regale: De ce s-a căsătorit regele Charles cu Diana, chiar dacă o iubea pe Camilla

Camilla Parker-Bowles a fost ani de zile țintă bârfelor în lumea întreagă și a fost defăimată ca fiind cea care a distrus povestea de dragoste regală de basm a Marii Britanii.

Prințesa Diana s-a plâns în mod public într-un interviu de succes pentru televiziunea BBC în 1995 că „am fost trei în această căsnicie” – ea, Charles și Camilla, iubita lui de mult timp.

Reamintim că Prințul Charles s-a însurat cu Prințesa Diana în 1981, la aproape un deceniu după ce Camilla s-a căsătorit cu Parker-Bowles.

Prințul Charles și Camilla au avut o poveste foarte complicată cu multe întâlniri clandestine în timp ce aceștia erau căsătoriți separat.

Dar aventura lor a determinat ca ambele căsătorii să ia sfârșit.

How long King Charles and Queen Camilla have been married - see their love story | HELLO!

De ce nu ar fi fost posibilă o căsătorie între Charles și Camilla încă de la început

Secretele Casei Regale, încep, însă, să iasă la iveală. Potrivit The Daily Star, sunt mai multe motive pentru care Charles nu s-a căsătorit cu Camilla.

  • Unul dintre acestea este chiar trecutul ei. Familia regală nu ar fi văzut-o drept o prințesă potrivită și după cum a susținut un expert regal, Sally Bedell Smith, ea a fost considerată o „femeie cu experiență”.

„Se credea că familia regală a preferat o fată nevinovată pentru a se căsători cu prințul Charles”, a scris publicația.

În acest context, prințesa Diana a fost văzută ca fiind cea potrivită pentru a se căsători cu actualul rege al Angliei. Era tânără, naivă, timidă, se îmbujora ușor și avea un lipici fantastic la oameni.

  • Un alt motiv major pentru care cei doi au fost despărțiți, a fost un anunț fals de logodnă pe care tatăl Camillei l-a făcut în ziarul The Times, care a dus la o logodnă reală pentru ea.

De asemenea, Charles știa că părinții lui nu ar fi de acord cu relația. Această idee a fost susținută și de nașa sa, Patricia, a 2-a contesa Mountbatten de Birmania. Ea i-ar fi spus lui Charles că o căsătorie „nu ar fi fost posibilă, nu atunci. Camilla a avut o istorie și tu nu poți avea un trecut care să atârne.”

Cu toate acestea, Prințul de Wales și Camilla Parker Bowles s-au căsătorit la 34 de ani de la prima întâlnire.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel