joi, martie 4, 2021

Iunie, luna cu două eclipse și Mercur Retrograd! Depinde de tine cât ieși de șifonat din prima lună de vară!

Horoscopul lunii iunie. Ce ne rezervă astrele în prima lună de vară, din punct de vedere astrologic? Ei bine, o mulțime de surprize ne așteaptă!

Luna iunie este super încărcată de evenimente astrale. Pregătește-te temeinic și ai grijă să îți pui centura de siguranță, va fi o călătorie cu multe hopuri.

Va intra (din nou!) Mercur în retrogradare, Venus va ieși din mersul retrograd în care s-a aflat, vom avea solstițiu de vară, două eclipse și o puternică și impunătoare conjuncție Jupiter-Pluto.

Ca să nu mai vorbim că e sezonul Racului, adică una dintre cele mai sensibile perioade ale anului.

Vineri, 5 iunie,  începe sezonul eclipselor cu o eclipsă lunară în Săgetător, moment important care va declanșa în viața tuturor zodiilor schimbări esențiale.

Pe 18 iunie, Mercur își reia mersul retrograd, pentru a doua oară în acest an memorabil. Cred că toată lumea este de acord: nu vom uita 2020 prea ușor. Probabil că vom vorbi de acest an dându-l punct de reper: tu înainte de 2020 sau după 2020?

La ce să te aștepți când intră Mercur în retrogradare? Ca de obicei: proastă funcționare a tehnologiei, mesajele care nu-ți vor mai ajunge la destinatar, piedici. Dar reține: nu este totul negru, când vorbim de Mercur retrograd. Este o perioadă când e bine să încetinim activitatea și să reflectăm, să ne gândim la ce e bine și ce nu și, mai ales, să învățăm să mergem pe val, nu contra curentului.

Ne aflăm în plină desfășurare a zodiei Gemeni, e bine să ne bucurăm de energia lor veselă, fiindcă odată cu începutul perioadei Racului, din 20 iunie, atmosfera devine mai serioasă și mai sensibilă.

Și a doua zi după ce Racul preia conducerea, ne așteaptă a doua eclipsă a lunii, de data aceasta solară, în semnul Racului.

Pe 25 iunie, ia sfârșit perioada de retrogradare a lui Venus, iar luna se încheie glorios, cu o puternică și impresionantă conjuncție Jupiter-Pluto, pe 30 iunie.

Ultimele stiri

Parteneri