Sari la conținut

Iată ce ascunde NUMĂRUL de ÎNMATRICULARE al mașinii tale! Voropchievici: Ce să faceți ca spiritul maşinii să fie în tandem cu spiritul vostru

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Iată ce ascunde NUMĂRUL de ÎNMATRICULARE al mașinii tale! Voropchievici: Ce să faceți ca spiritul maşinii să fie în tandem cu spiritul vostru.

Trăim într-o epocă a informației, pe care o putem accesa din orice, de la comunicare verbală, la cea non-verbală, din harțile astrale, natură sau numere.

Cu toții suntem înconjuraţi de numere, care încă din cele mai vechi timpuri acestea au fost folosite în simbolistică. Pe înțelesul tuturor, numerologia reprezintă studiul numerelor şi este considerată „sora mai mică” a astrologiei.

Mihai Voropchievici: Ce să faceți ca spiritul maşinii să fie în tandem cu spiritul vostru

Cu ajutorul unor calcule simple, poţi descoperi de exemplu: vibrația interioară şi exterioară, numărul cosmic, numărul karmic, scara fericirii, numărul personalităţii, vibraţia unui cuvânt sau numărul destinului. Iar atunci când înţelegi vibrația numerelor din viața ta, poţi pătrunde uşor într-un univers al autocunoaşterii şi ajungi să descoperi lucruri pe care nu le ştiai despre tine.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, că posesorii de mașini trebuie să își aleagă cu grijă numărul de pe plăcuța de înmatriculare.

„Putem să facem şi greşeala asta, să dăm datele noastre de naştere la numărul maşinii (…). Dacă ştiţi cifra dvs de destin, nu puneţi alt număr, ci o paritate a lui. Dar dacă tu ai 1, pui 1. Aşadar, puneţi numărul maşinii în funcţie de numărul de destin, dacă vreţi ca spiritul maşinii să fie în tandem cu spiritul vostru”, a spus Voropchievici.

Cifra destinului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data de naştere şi se reduce la o singura cifră (excepţie numerele maestre – 11, 22, 33, 44). De exemplu, pentru o persoană născută pe data de 15.06.1972, calculul este 1+5+6+1+9+7+2=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4.

Ce spune numarul masinii tale despre destinul tau

Iată ce ascunde NUMĂRUL de ÎNMATRICULARE al mașinii tale!

Iată, mai jos, ce influenţă poate avea numărul pe care alegeţi să-l puneţi la maşină, potrivit numerologului:

1 – Are spirit de conducător, va fi în permanenţă nr 1, dar nu vă jucaţi cu viteza!

2 – Dacă ai 2 cifra de destin, nu-ţi lua nr. 2. Acesta e pentru cei mai agresivi, care vor să devină mai calmi. Dacă ai 1 cifră de destin, poţi să iei nr. 2 la maşină.

3 – Sunt cei iuţi, ageri. Maşina lor trebuie să iasă un pic în evidenţă, ori la colorit, ori la muzică dată la maxim, ori agresivitatea şoferului.

4 – E spiritul celui tipicar, meticulos, zgârcit. Cifra 4 la maşină predispune la accidente.

5 – E maşina celui care se adaptează, trăieşte pas cu pas, e dichisit. Cei cu 5 nu ţin maşina mai mult de cinci ani, schimbă maşina şi sunt maşini de firmă.

6 – E cel mai benefic număr pentru maşinile pe persoană fizică, juridică, pentru şcoli, grădiniţe, Salvare, Poliţie, transport în comun.

7 – E numărul celui care nu suportă şoferii agresivi.

8 – E maşina oamenilor bogaţi. Nu se urcă un fricos într-o maşină care are la număr cifra 8.

9 – E cea mai grozavă maşină pentru firmă, societăţi, ONG-uri, pentru că 9 este al altruistului. E o maşină cu viaţă lungă şi pentru drumuri lungi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel