Ouăle sunt o sursă importantă de proteine, aminoacizi, vitamine a și B6, acid folic, fier, fosfor, potasiu și calciu de aceea nu ar trebui să lipsească din alimentație.
Pentru a verifica dacă ouăle pe care le consumați sunt proaspete aveți nevoie doar de un vas cu apă rece în care să puneți oul:
2. dacă oul are 2 săptămâni se va scufunda și va rămâne la fundul vasului, însă se va ridica puțin dintr-o parte
3. un ou vechi de 3 săptămâni va sta puțin mai sus de fundul vasului puțin mai ridicat dintr-o parte
4. un ou de 4 săptămâni va pluti la suprafața apei
Provocările vor fi la ordinea zilei pentru cele mai multe dintre zodii, în contextul în…
Supa, peștele, roșiile sau laptele de cocos din conserve vă pot salva atunci când vă…
Îndrăgitul actor Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol…
Senatul a adoptat proiectul pentru aprobarea OUG 34/2024 care prevede scutirea de la plata contribuţiilor…
Un bărbat, şofer pe ambulanţă, a suferit un atac cerebral în timp ce se îndrepta…
Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, a prezentat luni o aplicaţie pentru…