Ouăle sunt o sursă importantă de proteine, aminoacizi, vitamine a și B6, acid folic, fier, fosfor, potasiu și calciu de aceea nu ar trebui să lipsească din alimentație.
Pentru a verifica dacă ouăle pe care le consumați sunt proaspete aveți nevoie doar de un vas cu apă rece în care să puneți oul:
2. dacă oul are 2 săptămâni se va scufunda și va rămâne la fundul vasului, însă se va ridica puțin dintr-o parte
3. un ou vechi de 3 săptămâni va sta puțin mai sus de fundul vasului puțin mai ridicat dintr-o parte
4. un ou de 4 săptămâni va pluti la suprafața apei
Sentimentul de EUFORIE dinaintea morții. Deși majoritatea oamenilor experimentează un val copleșitor de frică înainte…
Cele mai seducătoare zodii feminine din horoscop. Există cinci semne zodiacale ce trebuie luate în…
Cum recunoști o minciună și cum să te protejezi de mincinoși. Într-o lume ideală, fiecare…
Semnele mai puțin cunoscute ale cancerului de ficat. Cancerul de ficat este una dintre cele…
Fasolea este ieftină și versatilă. Din acest motiv nu este surprinzător faptul că fasolea și…
Durerile facerii, cunoscute și sub numele de contracții, sunt un semnal că trupul unei femei…